به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، میکائیل باقری در نشست خبری هفتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم دانش آموزان جهان اسلام افزود: اگر امروز کشور جمهوری اسلامی در قرائت و حفظ قرآن کریم در جهان می درخشد و همواره دانش آموزان ایرانی جزو نفرات اول هستند، به دلیل آغاز آموزش از مدرسه است.
وی ادامه داد: این ۲۰ دانش آموز شامل ۶ قاری پسر، چهار قاری دختر و ۶ حافظ پسر و چهار حافظ دختر هستند.
باقری خاطرنشان کرد: امسال ۵۰ دانش آموز از ۲۵ کشور به مرحله نیمه نهایی هفتمین دوره مسابقات قرآن جهان اسلام راه یافتند.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: سابقه مسابقات قرآن دانش آموزان نشان از استقبال بسیار دانش آموزان دارد. در واقع این مسابقات یک فرآیند تربیتی است. یکی از دلایل اهتمام دانشآموزان انگیزه بخش بودن و فرایند رقابتی داشتن مسابقات قرآن است.
وی با بیان اینکه این مسابقات در پنج مرحله و پنج سطح برگزار میشود، عنوان کرد: سیاست ما برگزاری دوسالانه مسابقات بوده که امید است آن را سالانه برگزار کنیم.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: ایران تنها کشوری است که مسابقات ویژه دانشآموزان را برگزار میکند. این مسابقات امسال از ۹ اسفند تا ۱۴ اسفند برگزار میشود.
باقری با بیان اینکه ۱۱ داور خارجی از ۹ کشور و ۱۰ داور از ایران در این مسابقات حضور دارند، اظهار داشت: تاکیدات و حمایتهای مقام معظم رهبری از مسابقات قرآن ستودنی است که امید است این دوره از مسابقات نیز به خوبی برگزار شود.
وی خاطرنشان کرد: افتتاحیه هفتمین دوره مسابقات ۹ اسفند در حوزه هنری برگزار میشود. این مسابقات ویژه دانشآموزان و نابینایان است. اختتامیه مسابقات نیز ۱۴ اسفند برگزار خواهد شد.
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش اولین دستگاهی بود که مسابقات را به صورت مجازی برگزار کرد، از این رو آمادگی این وجود دارد که زیرساختها و دانش را به سایر کشورها منتقل کنیم.
به گزارش ایرنا، مرحله نهایی هفتمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم دانش آموزان جهان اسلام از دهم تا چهاردهم اسفندماه ۱۴۰۰ مصادف با مبعث نبی مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) به صورت غیر حضوری در هتل لاله تهران برگزار می شود.
نظر شما