۸ اسفند ۱۴۰۰، ۹:۴۰
کد خبرنگار: 2923
کد خبر: 84664310
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جوجه‌ریزی برای تولید مرغ گوشتی در تایباد خراسان رضوی افزایش یافت

مشهد- ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: امسال ۲ میلیون و ۵۸۹ هزار قطعه جوجه‌ریزی برای تولید مرغ گوشتی در مرغداری‌های این شهرستان مرزی خراسان رضوی انجام شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۵ درصد افزایش دارد.

جواد اعتضادی روز ‌یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: اجازه این میزان جوجه‌ریزی در ۲۵ واحد مرغداری فعال شهرستان مرزی تایباد در پی نبود بیماریهای حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی صادر شده است.

وی ادامه داد: هر سال بطور میانگین افزون بر پنج هزار تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: هر دوره جوجه‌ریزی ۴۵ تا ۵۰ روز طول می‌کشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین هر دوره، مجوز جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر می‌گردد.

وی افزود: تمامی فرایند مراحل پرورش مرغ شامل جوجه‌ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در تایباد با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماریهای طیور در این سامانه ثبت می‌شود. 

اعتضادی به نبود کشتارگاه طیور در تایباد اشاره و بیان کرد: مرغهای تولیدی این شهرستان هم‌اینک بطور زنده برای کشتار به دیگر نقاط خراسان رضوی ارسال می‌شوند.

وی ادامه داد: ۱۰۰ درصد واحدهای مرغداری این شهرستان در مقابل حوادث بیمه هستند.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: فعالیت ۲۵ واحد مرغداری در این شهرستان زمینه اشتغال افزون بر ۸۰ نفر را به صورت مستقیم فراهم کرده است.

یک واحد پرورش مرغ تخم‌گذار با ظرفیت ۴۴ هزار قطعه در هر دوره ۱۸ ماهه نیز در تایباد فعالیت دارد. 

مرکز شهرستان ۱۳۸ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد و مرز ایران و افغانستان واقع است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha