به گزارش ایرنا از دبیرخانه یازدهمین دوره جایزه ادبی هفت اقلیم، در این دوره از جایزه، رضا زنگیآبادی، ابراهیم دمشناس و شهلا زرلکی داوری بخش رمان، محمد چرمشیر، فرشته نوبخت و محمد کشاورز، داوری بخش مجموعه داستان کوتاه این دوره از جایزه ادبی هفتاقلیم را به عهده خواهند داشت.
ویدا بابالو، دبیر یازدهمین دوره جایزه ادبی هفتاقلیم در این باره، گفت: یازدهمین دوره جایزه ادبی هفتاقلیم با تغییرات گسترده ای در بخش داوران و نحوه برگزاری جایزه به روند حرفهای خود ادامه میدهد.
وی همچنین خاطرنشان کرد که هدف جایزه ادبی هفتاقلیم طبق ۱۰ سال گذشته رشد و شکوفایی آثار داستانی و ارتقای سطح آثار چاپی در فضای ادبی امروز ایران است. در این دوره از جایزه نیز تلاش کردیم به بهانه تنوع در نگاه داوران از حضور نویسندگان سرشناس و جامعالاطراف در ادبیات معاصر بهره بگیریم.
به گفته دبیر این جایزه، جایزه هفتاقلیم همواره به دور از حواشی، با ممارست و شرافت در مسیر ادبیات داستانی گام برمیدارد.
به گزارش ایرنا، یازدهمین دوره جایزه ادبی هفت اقلیم به بررسی آثار داستانی منتشر شده در سال ۱۳۹۹ می پردازد.
ناشران و نویسندگان جهت شرکت در این دوره از جایزه ادبی هفت اقلیم باید سه نسخه از آثار تالیفی منتشر شده در سال ۱۳۹۹ حوزه رمان و مجموعه داستان را به نشانی دبیرخانه جایزه ادبی هفت اقلیم ارسال می کردند.
جایزه ادبی هفت اقلیم، در سال ۱۳۸۸ توسط گروهی از نویسندگان مستقل ایران با دبیری آیت دولتشاه، کار خود را آغاز کرد. این جایزه در ابتدا به داستانهای کوتاه منتشر نشده اختصاص داشت اما بعد از یک دوره مقدماتی داستان کوتاه، تغییر مسیر داد و در دور اول، به جمع جوایز کتابهای منتشر شده پیوست و تا امروز بر این منوال حرکت کرده است.
هیأت موسس جایزه ادبی هفت اقلیم در سال ۱۳۹۳ و همزمان با چهارمین دوره جایزه ادبی، موسسه فرهنگی هنری هفت اقلیم را تاسیس کرد و تا به امروز به عنوان موسسه فرهنگی و هنری هفت اقلیم در زمینه آموزش هنر و برگزاری کارگاه های تخصصی فعالیت می کند.
نظر شما