به گزارش ایرنا، علی فرهمندپور روز یکشنبه در نشست مدیریت پسماند شهرستان دزفول در سالن جلسات فرمانداری افزود: با توجه به وضعیت فعلی کرونا در کشور و دزفول، امسال مسافران زیادی به شهرستان دزفول خواهند آمد و پذیرایی میهمانان نوروزی خواهیم بود.
وی با بیان اینکه با ورود مسافران نوروزی به دزفول شاهد رونق در حوزههای اقتصادی، معیشتی و اشتغالزایی موقت خواهیم بود، گفت: برخی شهرداریها نظیر شهرداری دزفول در زمینه زیباسازی منظر شهری اقدامات خوبی انجام دادهاند که انتظار میرود سایر شهرداریها نیز اقدام کنند.
فرماندار ویژه دزفول اظهارداشت: با توجه به وضعیت کرونا، سال گذشته مردم به ماندن درخانه تشویق شدند ولی امسال وضعیت متفاوت است و باید خود را برای ورود مسافران نوروزی آماده کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت تشکیل کارگروه تخصصی با اهتمام شهرداریها افزود: شهرداریها نباید فقط به دنبال ارزش افزوده و مالیات باشند بلکه باید در ازای ارائه خدمات بهتر به مسافران نوروزی برای خود درآمدزایی کنند.
فرهمندپور بیان کرد: دزفول به دلیل جاذبههای ویژه در چهار فصل سال به ویژه بهار پذیرای گردشگران است از این رو سیما و منظر شهری باید به روز رسانی و جاذبهها برای جذب گردشگران آماده شوند.
وی ادامه داد: تقسیم کار در این خصوص توسط فرمانداری انجام و بر اجرای مصوبات نظارت میشود.
فرماندار ویژه دزفول درخصوص لایروبی زهکشها نیز گفت: لایروبی زهکشها باید به طور کامل انجام شود تا دوباره به کانون زباله تبدیل نشوند.
ورودی شهرها پاکسازی شوند
معاون عمرانی فرمانداری ویژه دزفول نیز پاکسازی ورودی شهرها را از دغدغههای شهرستان دانست و گفت: باید با پاکسازی ورودی شهرها و فعال کردن ستاد نوروزی از میهمانان استقبال کرد.
امیر احسانیان افزود: حجم زیادی از زبالهها در ورودیها و اطراف دزفول به ویژه شمس آباد، منتظران و بن جعفر مربوط به باغ ویلاها است.
وی ادامه داد: انباشت زباله باغ ویلاها در حالی است که باغها اجاره داده میشوند ولی هزینهای بابت جمع آوری پسماند پرداخت نمیکنند که در این خصوص باید کارگروه تخصصی تشکیل شود.
معاون عمرانی فرمانداری ویژه دزفول در بخش دیگری از سخنانش درخصوص گاراژهای ضایعاتی نیز گفت: این گاراژها باید برای ساماندهی، شناسایی و کدگذاری متولی داشته باشند که این موضوع باید در کارگروهی تخصصی مطرح و بررسی شود.
به گزارش ایرنا بیش از ۲۵۰ گاراژ ضایعاتی در دزفول وجود دارد ولی فقط ۴۰ گاراژ پروانه دارند.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول درخصوص این گاراژهای ضایعاتی گفت: مجوزی برای ۳۰ هکتار زمین بین جاده صفی آباد و شوشتر برای انتقال صنوف مزاحم شهری در نظر گرفته شده و مجوز آن نیز در سالهای قبل صادر شده است.
مسعود نوری افزود: طبق مصوبات نشست پیشین آخرین وضعیت درخصوص اقدامات انجام شده درخصوص انتقال صنوف مزاحم را خواستار شدیم تا در این خصوص برنامه ریزی شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: مسیر دسترسی دره مجاور اداره راهنمایی و رانندگی به محل تخلیه و انباشت ضایعات حاصل از هرس درختان تبدیل شده که با وجود نامه نگاری هنوز پاسخی دریافت نشده است.
سرپرست اداره حفاظت محیط زیست دزفول اظهارداشت: آتشسوزی بقای هرس گیاهان و درختان موجب آلودگی منطقه و اعتراض اهالی شده که این موضوع به سازمان پارکها و فضای سبز بر میگردد.
به گزارش ایرنا در این نشست درخصوص رهاسازی زبالهها در نقاط مختلف بحث و راهکار ارائه شد.
نظر شما