اراضی کشاورزی با صدور سند هویت‌دار می‌شود

تهران - ایرنا - رییس سازمان امور اراضی کشور بر اهمیت صدور اسناد اراضی کشاورزی تاکید کرد و گفت: صدور اسناد به معنای هویت بخشیدن به اراضی کشاورزی است.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «محمدعلی شجاعی » با حضور در پخش زنده برنامه «سلام صبح بخیر» شبکه سه سیما در گفتگویی درخصوص وظایف کارگروه فراقوه‌ای مبارزه با زمین‌خواری و برنامه‌ها و اقدامات سازمان امور اراضی، با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر امنیت غذایی و مبارزه با زمین‌خواری، افزود: خودکفایی و داشتن نهاده‌های تولید برای تأمین غذای جامعه، اجرای روش‌های نوین آبیاری و بهبود اقتصاد در حوزه کشاورزی و معیشت مردم بر روی زمین انجام می‌شود.

رییس سازمان امور اراضی کشور اظهار داشت: رییس جمهوری و رییس قوه قضائیه، نمایندگان مجلس و سایر اعضای نظام نیز بر مبارزه با زمین‌خواری و حفظ اراضی کشاورزی تأکید کرده‌اند.

وی، صدور اسناد اراضی کشاورزی را یکی از مهمترین برنامه‌های دولت سیزدهم و وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: اگر تمامی اجزای حاکمیت هم‌افزایی، انسجام و مشارکت داشته باشند، با همکاری مردم می‌توانیم تا پایان دولت سیزدهم اسناد اراضی کشاورزی را صادر کنیم.

شجاعی افزود: در حال حاضر حدود یک میلیون هکتار از ۱۸ میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارای سند و مابقی اراضی فاقد سند هستند و اراضی فاقد سند قابلیت تصرف، تغییر کاربری غیرمجاز و خروج از چرخه تولید کشاورزی را دارد.

این مقام مسئول با تاکید بر توجه به اراضی کشاورزی گفت: مسئله زمین بسیار مهم و حساس است و باید توجه بیشتری به آن شود.

شجاعی با اشاره به تشکیل قرارگاه صدور اسناد اراضی کشاورزی افزود: همه دستگاه‌های حاضر در این قرارگاه یک هدف مشترک را دنبال می‌کنند و با همکاری و هم‌افزایی در سطح ملی و استانی پیگیر تسریع این امر مهم هستند.

وی تصریح کرد: برای تحقق این امر مهم ابتدا باید موانع را از بین ببریم و این امر مستلزم انسجام و همکاری همه دستگاه‌ها و اجزای حاکمیت است. تاکنون همه دستگاه‌های حاضر در قرارگاه صدور اسناد اراضی کشاورزی و حتی نمایندگان مجلس برای تسریع فرآیند صدور اسناد اراضی کشاورزی همکاری و مشارکت داشته‌اند.

رییس سازمان امور اراضی کشور افزود: با صدور اسناد اراضی کشاورزی ارائه تسهیلات به کشاورزان تسهیل و از تضییع حقوق کشاورزان نیز جلوگیری می‌شود.

به گزارش ایرنا، طبق آمارهای این سازمان،  ۸۰ درصد از تغییر کاربری‌ها در حریم شهرها و روستاها صورت می‌گیرد و تنها ۲۰ درصد از این آنها در اراضی کشاورزی خارج از حریم انجام می‌شود که این سازمان طبق قانون موظف به برخورد با این تخلفات است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha