به گزارش ایرنا، ابوالقاسم مُحی الدینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران بدون اشاره به اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح های یادشده، افزود: عملیات اجرایی تعدادی از طرح ها ۱۰ تا ۱۱ سال قبل آغاز شد و همچنان نیمه کاره است و شهرداری با تامین اعتبار لازم نسبت به تکمیل این طرح ها اقدام کرده است.
شهردار مرکز استان یزد در ادامه به عنوان مثال به کارخانه کمپوست شهر اشاره کرد و یادآور شد: این طرح سالهاست بلاتکلیف بود، شهرداری با حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار متمرکز در حال تکمیل این واحد است، انتظار می رود مرحله اول آن تا خرداد سال ۱۴۰۱ شمسی به بهره برداری برسد.
به گفته محی الدینی یکی از طرحهای نیمه تمام شهر فرهنگسرای غدیر است که عملیات اجرایی آن سال ۱۳۹۲ متوقف شد و با اختصاص بودجه،امسال طرح محوطهسازی و ساختمان سازی آن آغاز شد.
شهردار یزد تاکید کرد که برای تکمیل فرهنگسرای یادشده ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است امیدواریم تا سال ۱۴۰۲ شمسی شاهد تکمیل آن باشیم.
محی الدینی ساخت زیرگذار و روگذر چهار راه شهدای محمودآباد یزد را از دیگر طرح های نیمه تمام نام برد و ادامه داد: مشکل این طرح در حال پیگیری است، امیدواریم سال آینده عملیات اجرایی یکی از مسیرهای این معبر انجام شود.
وی یادآور شد: بازپیرایی بوستان ها از جمله پارک شادی و هفت تیر، ساماندهی و ساخت زمینهای ورزشی در محله ها و همکاری با شرکت توزیع برق برای ساماندهی و جایگزینی چراغ های روشنایی معابر با لامپ های کم مصرف از دیگر طرح های در دست اجراست.
محی الدینی به طرح جداسازی آب فضای سبز از آب شرب شهر یزد اشاره کرد و گفت: در این زمینه به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی در ادامه به وضعیت آسفالت شهر یزد هم اشاره کرد و افزود: با توجه به نوع عملیات عمرانی در یزد و به دلیل اختلاف دمای زیاد شب و روز آن به دلیل واقع شدن در منطقه بیابانی رسیدگی به آسفالت باید منظم و مستمر انجام شود.
به اعتقاد شهردار یزد باید شهرهای شاهدیه، یزد و حمیدیا یکپارچه شود تا برخی فسادها و زمین خواری ها از سوی افراد سودجو در حریم شهرها که ۸۰ درصد نیز از طریق « قانون تسهیل» انجام میشود، جلوگیری شود.
همچنین حجت الاسلام مجتبی صداقت رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد گفت: هم اکنون ۴۳ برنامه نوروزی از سوی این نهاد تدارک دیده شده است.
وی ادامه داد: در این مورد می توان به جشن ویژه نیمه شعبان در بلوار ۵۲ متری امامشهر، حمایت از آیین های مردمی، مراسم تحویل سال نو در میدان امیرچخماق، برپایی نوروزگاههای شهرداری، اجرای برنامههای فرهنگی و هنری، ایستگاههای نقاشی، عکاسی و سلامت، اجرای نمایش های عروسکی و طرح اهدای کتاب اشاره کرد.
همچنین به گفته رییس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری یزد، ۱۲ نوروزگاه در پنج محدوده شهر در آستانه نوروز ایجاد و برنامه های متعددی برای هر یک از این نوروزگاهها برنامه ریزی شد .
حسین منصوری زاده از نصب ۶۰ المان در شهر خبرداد و گفت: برای اسکان موقت مسافران پارک های کوهستان، طبیعت، هفتم تیر و پارک بزرگ شهر در نظر گرفته شد.
شهرداری یزد با حدود ۹۹ کیلومتر مربع محدوده خدماتی و نظارتی با همکاری سه منطقه شهرداری ، یک ناحیه تاریخی و ۱۱ سازمان به شهروندان خدمات ارایه می کند.
حدود ۶۰ درصد از یک میلیون و ۲۳۶ هزار نفر جمعیت یزد در مرکز استان سکونت دارند، که از این تعداد ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها، آبادی ها و سکونتگاه های عشایری زندگی می کنند.
نظر شما