به گزارش ایرنا، مالک روشنی روز دوشنبه در نشست کمیته پیشگیری از وقوع جرم و حفاظت از اراضی ملی آبدانان اظهار داشت: پرونده های مربوط به خشونت عمدی، قدرت نمایی با سلاح در انزار عمومی، ضرب و شتم و تعدی به افراد ، منازعات جمعی و درگیری های فیزیکی در استان ایلام ۳۰ درصد از پرونده های ورودی به دادگستری های شهرستان های ایلام را بخود اختصاص داده که این میزان نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد بیشتر شده است.
وی توسعه احکام دینی و اجرای دقیق قانون را ۲ عامل مهم آرامش بخش در جامعه دانست و افزود: فعالیت های ترویجی و تبیین آموزه های اسلامی مبلغان علوم دینی توسط نهادهای فرهنگی ، استفاده بهینه از وجود مصلحان و معتمدان محلی موثرترین و زودبازده ترین اقدامات برای کاهش جرم در جامعه محسوب میشوند که تعطیلی آنها بحران اجتماعی گسترده را بدنبال دارد.
معاون امور اجتماعی و پیشگیری از جرائم دادگستری ایلام تعمیق آموزش های پیشگیری از وقوع جرم در مراکز فرهنگی و دانشگاهی و کانون های جمعیتی را کارساز و مفید عنوان کرد و یادآور شد: هدایت و کنترل کیفیت تولیدات فضاهای مجازی از طریق تعامل منطقی با مدیران و کاربران این عرصه حساس موثرترین ابزار اصلاح جمعی است که هزینه های عمومی را در سطح بالایی کاهش می دهد.
روشنی از غیرقانونی بودن ۷۵ درصد چاه های عمیق استان خبر داد و تاکید کرد: تغییر کاربری اراضی مزروعی براساس نص صریح قانون جرم محسوب می شود و با مدیران اجرایی و متخلف در این رابطه برخورد جدی و قضایی بعمل خواهد آمد.
وی با تجلیل از زحمات کارکنان انتظامی آبدانان اضافه کرد: برای شناسایی ، کنترل و کاهش منازعات و ناهنجاریهای اجتماعی شایسته است سامانه و بانک اطلاعات اراذل و اوباش و مجرمان و ماجراجویان در استان تاسیس و اقدامات این مردم آزاران قانون شکن بصورت روزانه بررسی و رصد شود.
معاون دادگستری ایلام پیشگیری را بهتر از درمان دانست و گفت: دستگاه قضایی با تمام توان حافظ و پشتیبان نیروی انتظامی است و استفاده از سلاح و مهمات ماموران این نیرو براساس موازین و مقررات قانونی مجاز است و با هیچ کدام از نیروهای انتظامی که هنگام ماموریت برای دفاع از جان خود و انجام ماموریت محوله در مقابل تعرض اراذل و اوباش از سلاح خود استفاده قانونی بعمل آورند، برخورد قضایی صورت نمی گیرد.
نظر شما