دانشکده گردشگری دانشگاه تهران از مهر ۱۴۰۱ دانشجو می‌پذیرد

تهران- ایرنا- مسوول راه‌اندازی دانشکده گردشگری دانشگاه تهران گفت: این دانشکده از مهر ماه سال آینده و از طریق کنکور سراسری ۱۴۰۱ دانشجو می‌پذیرد.

داوود حومنیان در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا اظهار داشت: پذیرش دانشجو در این دانشکده از طریق کنکور سراسری و استعدادهای درخشان خواهد بود.

وی مواد و شرایط امتحانی را مطابق با برنامه مصوب وزارت علوم عنوان کرد و اظهار داشت: سرفصل دروس همان است که در دفترچه کنکور آمده است ضرایب دروس نیز در همان دفترچه مشخص خواهد شد.

به گفته حومنیان، در ۱۱ رشته گرایش که دارای برنامه درسی مصوب هستند، در قالب چهار گروه آموزشی در این دانشکده برای تربیت نیروی متخصص در ابعاد مختلف صنعت گردشگری دانشجو پذیرش خواهد شد.

حومنیان عناوین گروه‌های آموزشی و رشته‌های این دانشکده را چنین توضیح داد: چهار گروه آموزشی «گردشگری ورزشی»، «مدیریت گردشگری»، «گردشگری اکوتوریسم» و «گردشگری و اوقات فراغت» تشکیل می‌شود.

وی یادآور شد: راه‌اندازی گرایش‌های برنامه‌ریزی، بازاریابی جهانگردی، کارآفرینی، جغرافیا، برنامه‌ریزی مقصد و برنامه‌ریزی توسعه در قالب گروه آموزشی مدیریت گردشگری نیز پیش‌بینی شده‌ است.

مسوول راه‌اندازی دانشکده گردشگری گفت: گرایش های اکوتوریسم و ژئوتوریسم در گروه آموزشی اکوتوریسم و رشته مطالعات اوقات فراغت در سه گرایش «برنامه‌ریزی فضایی»، «فرهنگ و تمدن» و «مدیریت» در گروه آموزشی گردشگری و اوقات فراغت راه اندازی می شوند.

حومینیان بر گرایش های مربوطه به هتلداری تاکید ویژه داشت و گرایش‌های «مدیریت تجربه میهمان در صنعت هتلداری»، «مدیریت منابع انسانی در صنعت هتلداری»، «مدیریت استعدادها در صنعت هتلداری»، «برنامه‌ریزی توسعه فردی ویژه کارکنان هتل‌ها»، «برنامه‌ریزی و آموزش کارکنان در هتل‌ها» و «مدل‌های نوین کسب‌وکار در صنعت هتلداری» را هفت گرایشی نام برد که مطالعه و برنامه‌ریزی برای راه اندازی آنها در حال انجام است.

وی درباره گروه آموزشی اکوتوریسم و رشته گرایش های مربوط به آن مثل طبیعت گردی و ژئوتوریسم نیز گفت: این رشته ها برای پذیرش دانشجو در مهر ماه ۱۴۰۱ هنوز آماده نشده اند زیرا دانشکده تازه تاسیس گردشگری با دانشکده جغرافیا درباره برگزاری کلاس ها و موارد مختلف آموزشی هنوز به جمع بندی نهایی نرسیده اند.

ژئوتوریسم که به زمین گردشگری ترجمه شده است، جاذبه‌های زمین‌شناسی، ژئومورفولوژی و میراث معدن‌کاری و کلا طبیعت بی جان را شامل می‌شود. ژئوتوریست ها ضمن بازدید از پدیده‌های ویژه زمین‌شناسی و ژئومورفولوژی (شکل و ریخت پوسته زمین) با مبانی پیدایش آن‌ها آشنا شده و اهمیت وجود آن‌ها را درمی‌یابند.

وی تاکید کرد که رشته های مرتبط با اکوتوریسم را حتما در برنامه آتی دانشکده خواهند داشت و تلاش می شود تا گروه توریسم ورزشی نیز هرچه سریعتر راه اندازی شده و دانشجو بپذیرد. 

مسوول راه اندازی دانشکده گردشگری دانشگاه تهران اظهار داشت: رشته های جدید باید تصویب شوند که گرفتن این مصوبات زمانبر بوده و به مهر ۱۴۰۱ نمی رسند.

وی از برقراری ارتباط با سازمان‌های بین‌المللی برای آموزش‌های گردشگری، تسهیل فعالیت استارتاپ‌های گردشگری و طراحی بسته دیپلماسی گردشگری ایران در فضای بین‌الملل به عنوان دیگر اهداف این دانشکده نام برد.

حومنیان تصریح کرد: برای حل مشکلات حوزه گردشگری از بخش خصوصی صنعت گردشگری کمک می خواهیم و در مقابل نیروهای متخصص گردشگری تربیت کرده و به این صنعت ارایه می کنیم.

به گزارش ایرنا، ساختمان ستادی دانشکده گردشگری دانشگاه تهران دوشنبه گذشته نهم اسفند ماه رسما گشایش یافت و پس از آن کلنگ احداث بنای آموزشی دانشکده در زمین‌های متعلق به دانشگاه تهران در انتهای خیابان کارگر شمالی به زمین زده شد.

به گفته رییس دانشگاه تهران اجرای طرح توجیهی (Bussness Plan) دانشکده گردشگری با سرعت مطلوبی پیش می رود به طوری که از زمان تصویب طرح آن در هیات امنای دانشگاه تهران تا روز افتتاح تنها یک ماه و نیم زمان برده است که سرعت بالایی محسوب می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha