۳۸ واحد صنعتی راکد در چهارمحال و بختیاری به چرخه تولید بازگشت

شهرکرد- ایرنا- مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری گفت: برنامه هدف‌گذاری احیاء واحدهای صنعتی در استان طی سالجاری ۳۸ واحد بوده که این برنامه به طور ۱۰۰ درصد در استان محقق شد و همه این واحدهای راکد به چرخه تولید بازگشته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حمیدرضا فلاح روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران این استان با بیان این مطلب، افزود: با احیاء این واحدها برای ۲۵۰ نفر در استان اشتغالزایی شده است.

وی در ادامه از هزینه‌کرد ۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خبر داد و گفت: این آمار یک رکورد به شمار می‌رود و حدود ۲۰ تا ۳۰ برابر سال‌های گذشته است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری افزود: احداث ۲ پست فوق توزیع در شهرک صنعتی شماره ۲ شهرکرد و بروجن و انتقال پساب از شهرکرد و بهرام‌آباد به شهرک صنعتی شماره ۲ شهرکرد از مهمترین اقدامات زیرساختی در شهرک‌های صنعتی استان در سالجاری به شمار می‌رود.

فلاح با بیان اینکه بزودی ۲۲ شهرک و ناحیه صنعتی به وسعت صنعتی استان اضافه می شود، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این شهرک‌ها و نواحی صنعتی ۲ هزار هکتار به وسعت صنعتی استان اضافه می‌شود.

وی یادآور شد: شهرک تخصصی بادام در سامان، ایجاد ناحیه صنعتی در یانچشمه، کیار و اردل، توسعه شهرک‌های صنعتی شهرکرد، هفشجان، بروجن و سفیددشت از جمله شهرک‌ها و نواحی صنعتی درحال احداث استان است.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی چهارمحال و بختیاری همچنین از واگذاری ۱۵۰ هکتار زمین به متقاضیان طی سال‌جاری خبر داد و گفت: این مساحت زمین در قالب ۳۵۰ قرارداد به متقاضیان واگذار شده است.

فلاح همچنین از هزینه سه میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از صنایع کوچک و متوسط استان در سالجاری خبر داد و افزود: این حمایت‌ها در قالب تورهای صنعتی، دوره‌های آموزشی، شرکت در نمایشگاه، اخذ استاندارد و حمایت از واحدهای دانش‌بنیان بوده است.

وی در ادامه به برپایی نمایشگاه توانمندی‌های صنایع کوچک استان همزمان با ۱۱ اسفند خبر داد و افزود: در این نمایشگاه ۵۵ واحد صنعتی شرکت می‌کنند و توانمندی‌ها و گستره فعالیت‌های صنعتی و معدنی استان را به مدت سه روز به نمایش می‌گذارند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: ۸۰ درصد هزینه‌های برپایی نمایشگاه بر عهده این شرکت است.

فلاح افزود: با توجه به فعالیت‌های شکل گرفته در استان باید گفت که جهش خوبی در راستای صنعتی شدن استان رخ داده است.

به گزارش ایرنا، هم‌اینک ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب در چهارمحال و بختیاری مستقر است که در ۲۲ مورد از این شهرک‌ها شرایط برای واگذاری زمین به متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تولید، خدماتی و صنفی فراهم است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha