به گزارش ایرنا، «غلامرضا مرتضوی» روز دوشنبه در نشست هماندیشی اعضای نظام مهندسی که به منظور بررسی وضعیت ساخت و ساز و تحقق الگوی معماری اسلامی و تمدن سازی و جامعه پردازی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در سرسرای جلسات شهرداری سنقر برگزار شد، افزود: مهندسین با بهره گیری از دانش خود چرخ اقتصاد را به چرخش درآورده و ضامن توسعه پایدار کشور هستند.
وی ادامه داد: نقش جامعه مهندسین در رونق فضای کسب و کار، ایجاد اشتغال و جهش تولید برجسته و تاثیرگذار است.
فرماندار سنقروکلیایی بیان کرد: به جهت ایجاد پویایی و همچنین نتیجه گیری تخصصی باید از ظرفیت جامعه مهندسین در جلسات مناسب سازی حوزه شهری، شورای ترافیک و سایر حوزه ها بیش از پیش استفاده شود.
امام جمعه سنقروکلیایی نیز در این جلسه با اشاره به ۲ موضوع مهم تمدن سازی و جامعه پردازی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، برنقش ویژه مهندسین در این زمینه تاکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین «الله رضا اکبری» با بیان اینکه معماری و فرهنگ ما نباید الگوگیری از فرهنگ های غربی داشته باشد، ادامه داد: مقوله فرهنگ یکی از اهم موضوعاتی است که اسلام به آن تاکید داشته است لذا باید به این مهم در بحث ساخت و ساز توجه ویژه شود.
«محمدابراهیم بشیری» شهردار سنقر نیز در ادامه این جلسه گفت: از پیشنهادات متخصصین و همچنین همشهریان در پیش برد اهداف شهرداری استقبال میکنیم.
وی افزود: از جامعه مهندسین شهرستان درخواست دارم در جهت رفع مشکلات این عرصه و کمتر شدن مشکلات حوزه شهری، شهرداری را یاری کنند.
در ادامه این جلسه برخی از مهندسین و مدیران شهرستان سنقروکلیایی هم به بیان نقطه نظرات خود در حوزه های کالبد شهری، معماری بافت مسکونی، زیباسازی شهری و میراث فرهنگی پرداختند.
سنقر و کلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.
نظر شما