نادر فلاحی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به میزبانی استان در رویداد بینالمللی اردبیل پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو در سال ۲۰۲۳ به مدت یک سال، نیاز است تا تمامی دستگاههای مرتبط تدابیر و درایت لازم را برای میزبانی شایسته از این رویداد بینالمللی داشته باشند.
او با بیان اینکه اردبیل ظرفیتهای بسیاری برای توسعه دربخش گردشگری دارد که میتواند اقتصاد استان را متحول کند، افزود: حوزه گردشگری در دنیا به عنوان یک اقتصاد پیشران مطرح است و رونق آن تاثیر مستقیمی در رونق اقتصادی دیگر حوزهها دارد بهطوریکه در زمان شیوع کرونا با تعطیلی مراکز گردشگری و به همراه آن نبود گردشگر و سفر شاهد ضررهای اقتصادی بسیاری در تمام حوزهها بودیم.
فلاحی از افتتاح یک هتل چهار ستاره و هتل پنج ستاره یاکاموز در چند ماه آینده و آغاز عملیات ساخت هتل پنج ستاره ویستریا خبرداد و گفت: در سالهای اخیر ۹ موزه و دو صحن جدید به مجموعه جهانی شیخ صفیالدین اردبیلی اضافه شده که در صحن "قیزیلباشلار" برنامههای آئینی و فرهنگی استقبال از بهار برای ایجاد شور و شعف و نشاط اجتماعی در ایام نوروز تدارک دیده شده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه با اجرای طرح توسعه عرصه و حریم بافت تاریخی بازار اردبیل بسیاری از مشکلات موجود در این بافت تاریخی از جمله نبود محلی برای استقرار پلیس، اورژانس و آتش نشانی و سرویس بهداشتی رفع و نسبت به تعیین تکلیف مراکز اقامتی قدیمی بدون برگه استحکام بنا واقع در این بافت تاریخی اقدام خواهد شد، خواستار توجه و عزم جدی فرماندار برای رفع مشکلات بافت تاریخی اردبیل به عنوان چشم و چراغ شهر و هویت تاریخی و فرهنگی استان شد.
او با بیان اینکه در نظرسنجیهای انجام شده بیشتر گلایه گردشگران و مسافران از نبود سرویس بهداشتی در سطح شهر و بسته بودن مغازههای سوغاتی پیرامون محوطه شیخ صفیالدین اردبیلی در ایام تعطیلات نوروز بوده بر استفاده از تمام ظرفیتهای رفاهی و بهداشتی شهر از جمله مساجد و بازماندن این مغازهها با هماهنگی شورای اصناف و اتحادیه برای خدماترسانی مطلوب به گردشگران ومسافران نوروزی تاکید کرد.
فلاحی با اشاره به نصب تابلوی پارک اکیدا ممنوع شورای ترافیک در پیرامون محوطه مجموعه جهانی شیخ صفیالدین اردبیلی واقع در منطقه عالیقاپو و در پی آن جریمه شدن بسیاری از گردشگران، مسافران و بازدیدکنندگان این مجموعه خواستار تجدید نظر نسبت به نصب این تابلو در این محل و تعریف پارکینگهای موقتی در ایام پیک سفر برای این مناطق پربازدید شد.
اردبیل با حدود یک میلیون و ۲۴۸ هزار نفر جمعیت با استانهای گیلان، زنجان و آذربایجانشرقی همسایه است و گردشگری در کنار کشاورزی و صنعت به عنوان سه محور توسعه این خطه به شمار میرود.
پیش از شیوع ویروس کرونا ۳۲ واحد هتل، ۸۷ واحد هتل آپارتمان، ۹۸ واحد مهمانپذیر، سه واحد کمپینگ و ۲ مجتمع گردشگری در کنار ۲ واحد اقامتگاه بومگردی سالانه پذیرای هشت میلیون نفر گردشگر داخلی و افزون بر ۱.۶ میلیون گردشگر خارجی را در این استان میزبانی میکردند.
پل معلق مشگینشهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، وجود پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمههای بهشتی از جاذبههای پر بازدید استان اردبیل است.
نظر شما