سالانه سه هزار تن گوشت بوقلمون در خراسان رضوی تولید می‌شود

مشهد- ایرنا- مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سالانه بیش از سه هزار تن گوشت بوقلمون در این استان تولید می‌شود.

محمد مهدی یعقوب‌زاده روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر واحدهای ثبت شده تولید گوشت بوقلمون در این استان ۴۹ واحد است.

وی ادامه داد: این واحدها با ظرفیت ۱۸۱ هزار و ۸۷۰ قطعه در هر دوره فعالیت می‌کنند که در طول سال پرورش این گونه دارای ۲ دوره است.

مدیر دفتر طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم در جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: بخشی از گوشت تولید شده در این واحدها به مصرف داخلی رسیده و بخشی نیز به سایر استانها ارسال می‌شود.

وی افزود: هم اکنون بیش از ۳۰۰ نفر در این واحدها اشتغال دارند و خراسان رضوی جزو استانهای برتر در تولید گوشت بوقلمون است.

یعقوب‌زاده ادامه داد: حمایت از پرورش ماکیان از سوی این سازمان طی سالهای اخیر افزایش یافته و در تولید بوقلمون، شترمرغ و سایر ماکیان رتبه های خوبی داریم.

۱۰ درصد جمعیت دامی کشور به تعداد ۱۵ میلیون راس متعلق به خراسان رضوی است و سالانه بطور متوسط ۷۶ هزار تن گوشت قرمز، ۱۵۳ هزار تن گوشت سفید و ۱۴۰ هزار تن تخم‌مرغ در این استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری تولید می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha