به گزارش ایرنا؛ «علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه در شصت و دومین ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان افزود: با تشکیل این کارگروه اگر مشکلات قابل حل است موانع برطرف می شود، در غیر این صورت واحد تولیدی به فرد دیگری منتقل شود.
وی ادامه داد: این استان ۱۵۱ واحد تولیدی غیر فعال دارد که باید مشکلات آنها پیگیری و تا خرداد ماه سال آینده وضعیتشان تعیین تکلیف شود.
وی اظهار داشت: برای راه اندازی این واحدها از سال ها قبل سرمایه گذاری کلان شده است و حالا نباید این سرمایه ها در واحدهای تولیدی راکد، بدون استفاده باقی بماند.
قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه این واحدها باید محل تولید، اشتغال و فعالیت اقتصادی شود، تصریح کرد: ما در سال آینده تعهد ایجاد بیش از ۲۳ هزار شغل را در استان همدان داریم که یک برنامه ریزی منسجم را میطلبد که البته این تعداد هدف نهایی نیست و به عنوان پایه و حداقل تعیین شده است.
استاندار همدان ادامه داد: برای تحقق این میزان اشتغال در استان همدان برنامه ریزی ها در حوزه های صنعت، کشاورزی، گردشگری، خدمات و معدن صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: با هماهنگی صورت گرفته امیدواریم واحدهای فعال و نیمه فعال به چرخه تولید بازگردند.
قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه برخی از واحدهای تولیدی استان نیز به صورت فصلی فعال هستند، گفت: تلاش داریم برای این واحدها در زمانی که فعال نیستند یک فعالیت مرتبط تعریف شود.
وی خاطرنشان کرد: ما برای رونق تولید فضای مناسبی را ایجاد می کنیم و سرمایه گذاران و صاحبان واحدهای تولیدی نیز برای رسیدن به اهداف، باید ما را همیاری کنند.
استاندار همدان افزود: واحدهای غیر فعالی که ماشین آلات خود را از واحد تولیدی خارج کردند باید با واگذاری به سایر افراد به چرخه تولید کمک کرد.
وی تصریح کرد: ۹۶ واحد تولیدی استان همدان اعلام کردند توان بازگشت به چرخه تولید را ندارند که باید تلاش شود مشکلات آنها بررسی و برای بازگشت به چرخه تولید آن ها اقدام کرد.
قاسمی فرزاد در رابطه با پرداخت تسهیلات به شرکت «سپند برش طلایی پارس» خاطر نشان کرد: با تامین ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز، پیشرفت محل جدید این شرکت به ۷۰ درصد میرسد و بانک موظف به واگذاری تسهیلات ۲ میلیارد تومانی به آن است.
وی ادامه داد: با توجه به توجیه اقتصادی این شرکت در زمینه تامین قطعات خودرو و تجهیزات مورد نیاز کارخانه ها، سقف تسهیلات واگذاری به آن می تواند به سه میلیارد تومان نیز افزایش یابد.
استاندار همدان با اشاره به رفع موانع تولید شرکت «آلیاژ رهاورد زاگرس» اظهار داشت: انتقال خط برق به این شرکت به طول ۱۵۰ متر موافقت شد و این شرکت تا ۲ ماه آینده به بهره برداری میرسد.
وی در رابطه با بدهی یکی از واحدهای تولیدی استان به بانک نیز گفت: حمایت از تولید، اولویت نخست استان است و وضعیت این واحد تولیدی باید هرچه زودتر تعیین تکلیف و معوقات بانکی به صورت اقساط بلند مدت پس داده شود.
قاسمی فرزاد افزود: از همه دستگاه هایی که در بازگشت واحد های تولیدی به خط تولید مشارکت دارند تقدیر میکنیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان نیز گفت: میانگین آمار واحدهای غیر فعال استان همدان کمتر از ۱۲ درصد و میانگین کشوری آن ۲۳ درصد است.
«احمد شانیان» افزود: ۱۵۱ واحد تولیدی به دلایل مختلف در استان همدان غیر فعال است که از این تعداد در ۲۰ واحد تولیدی ماشین آلات و دستگاه ها تخلیه شده، پنج واحد دارای اختلاف بین شرکا و ۶ واحد نیز مالک فوت شده است.
وی اظهار داشت: هشت واحد تولیدی استان همدان به دلیل بدهی توسط بانک ها تملیک شده اند.
شانیان تصریح کرد: ۱۰ واحد راکد آماده فروش هستند، ۶ واحد تغییر کاربری دادند و دیگر واحدها هم توان راه اندازی دوباره چرخه تولید را ندارند.
وی تاکید کرد: از مجموع واحدهای غیر فعال استان، تعداد ۱۸ واحد آماده هستند تا با رفع مشکلات آن در ستاد تسهیل به چرخه تولید بازگردند.
نظر شما