سید محمدرضا طالبی روز چهارشنبه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان خراسان جنوبی که در استانداری برگزار شد، افزود: ریشهیابی آسیبهای اجتماعی از اهمیت زیادی برخوردار است چون سبب میشود اقدامات بهتر انجام شود.
وی گفت: آسیبهای اجتماعی یک چالش بزرگ و دامنگیر در سطح کشور و از جمله خراسان جنوبی است و یکی از برنامههایی که دشمن در دستور کار دارد، چالشسازی برای نظام جمهوری اسلامی است که با ایجاد و تراکم چالشها بتواند ضربهای به بدنه نظام وارد کند.
معاون استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: نمیگوییم همه آسیبهای اجتماعی در نتیجه اقدامات دشمن است اما بخشی از آنها در نتیجه اقدامات بیرونی و بخشی نیز به خاطر عملکردها و سوءمدیریتها بهوجود میآید که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: امید است در دولت اسلامی، انقلابی و مردمی سیزدهم با کار جهادی و تلاش شبانهروزی مدیران، سازمانهای مردمنهاد و سایر مجموعهها نتایج بهتری حاصل شود.
طالبی تاکید کرد: باید از ظرفیت تشکلها و سازمانهای مردم نهاد در کنار توان مردمی استفاده شود چراکه وقتی از ظرفیت مردم برای حل مشکلات آنها استفاده شود، نتیجه بهتر و موفقیت کسب میشود لذا دستگاههای اجرایی در این زمینه با انعقاد تفاهمنامههایی از مشارکت مردمی بهرهمند شوند.
وی گفت: آمارهای آسیبهای اجتماعی خراسان جنوبی در مقیاس با کشور از وضعیت بهتری برخوردار است اما به همان میزان کم هم برای استان ولایتمدار با مردمان مذهبی خراسان جنوبی پذیرفتنی نیست.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی به اعتبارات تخصیص یافته در حوزه آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: دستگاههای اجرایی گزارش مکتوب اقدامات خود را درخصوص ۵۰ درصد اعتبارات اخذ شده به دبیرخانه ارسال کنند تا به شورای اجتماعی کشور ارسال شود.
وی اظهار داشت: طرحها و سرفصلهای سال ۱۴۰۰ به سازمانها ابلاغ شده و چنانچه نیاز به تغییر سرفصلها باشد، اصلاح و به دبیرخانه اعلام شود تا در سرفصلهای سال آتی منظور کنیم.
طالبی گفت: کارگاهها و دورههای آموزشی درخصوص آسیبهای اجتماعی توسط دستگاههای اجرایی برگزار شده که باید به دبیرخانه اعلام شود.
وی تصریح کرد: اعتبارات هزینهای دستگاههای اجرایی باید در راستای اجرای برنامهها هزینه شود و برای تجهیزات و امکانات از اعتبارت تملک دارایی استفاده خواهد شد.
معاون استاندار خراسان جنوبی افزود: برخی دستگاههای اجرایی سرفصلهای زیادی دارند که بهتر است از تعدد آن کاسته شود و بیشتر کیفیت مدنظر دستگاههای اجرایی باشد.
وی بیان کرد: سهم اعتبارات استان برای کاهش آسیبهای اجتماعی در طول سال یک میلیارد تومان و بسیار کم است که باید از ستاد پیگیری و افزایش یابد.
طالبی گفت: تا حد امکان در سرفصلها از توان سازمانهای مردم نهاد استفاده شود زیرا سمنهای زیادی در خراسان جنوبی بهویژه در حوزه آسیبهای اجتماعی داریم که بعضا اقبال چندانی به آنها نمیشود.
نظر شما