لزوم توجه به مسئله «آموزش» در برگزاری مسابقات قرآن مدنظر مسئولان قرار گیرد

تهران - ایرنا - مدیر مرکز قرآن آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) بر لزوم توجه به مسئله «آموزش» در برگزاری مسابقات قرآن تاکید کرد و گفت: باید یک استاد راهنما به ارشاد قاریان و حافظان قرآن بپردازد؛ با این روش متسابقین نکات جدیدی را از استاد راهنما می آموزند.

معتز آقایی روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری سی و هشتمین دوره مسابقات قرآن کریم با اشاره به تاثیرگذاری بیشتر مسابقات حضوری قرآن کریم نسبت به مسابقات مجازی، اظهار کرد: اینکه مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران در تمامی سطوح (استانی، کشوری، بین‌المللی) در شرایط شیوع ویروس کرونا تعطیل نشد، خود یک افتخار بزرگ است.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات قرآن حتی به‌صورت مجازی از برگزار نشدن آن بهتر است، افزود: برگزار شدن مسابقات قرآنی در شرایط شیوع ویروس کرونا، نشان می‌دهد که ما به فعالیت‌های قرآنی اهمیت می‌دهیم.

این استاد قرآنی کشورمان ادامه داد: برگزاری مجازی مسابقات سبب شده تا در هزینه‌ها صرفه‌جویی انجام شود؛ برگزاری مجازی مسابقات قرآن در آینده می‌تواند راهگشا باشد؛ یعنی اینکه چطور می‌توانیم مسابقات را با هزینه‌های کم برگزار کنیم؛ مثلاً می‌توانیم در یک مرحله مسابقات را به‌صورت غیرحضوری برگزار کنیم و پس از دریافت فایل‌ها داوری انجام گیرد و نفرات برتر در مرحله نهایی به‌صورت حضوری به رقابت بپردازند.

آقایی گفت: معتقدم ما در برگزاری مسابقات قرآن نباید مسئله آموزش را فراموش کنیم؛ باید یک استاد راهنما به ارشاد قاریان و حافظان قرآن بپردازد؛ با این روش متسابقین نکات جدیدی را از استاد راهنما می آموزند.

وی خاطرنشان کرد: باید کارگاه‌هایی در راستای ارتقاء سطح متسابقین خارجی برگزار شود؛ زیرا آنها تشنه این معارف هستند و باید از این فرصت استفاده کنیم و این خودش باعث وحدت بین امت اسلامی می‌شود.

 مرحله نهایی سی و هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران روزهای نهم تا چهاردهم اسفندماه با حضور ۶۲ شرکت‌کننده از ۲۹ کشور به‌صورت غیرحضوری در حال برگزاری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha