محمد هادی ایمانیه روز چهارشنبه با بیان اینکه برنامه پزشک خانواده ابتدا قرار بود در سال ۹۱ در تمام کشور اجرا شود، اما تنها در فارس و مازندران اجرایی شد، بر ضرورت و با هدف آگاهی دقیق و جامع از نقاط قوت و ضعف برنامه تاکید کرد.
او با تاکید بر اهمیت و اولویت موضوع پیشگیری بر درمان به عنوان محور مهم اجرای برنامه پزشک خانواده گفت: یکی از نتایج خوب اجرای برنامه پزشک خانواده در فارس، شناسایی به موقع بیماران مبتلا به فشار خون بالا و دیابت بوده که از بیماری خود آگاهی نداشتند.
ایمانیه اظهار کرد: موضوع پزشک خانواده در سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و برنامه های چهارم، پنجم و ششم توسعه کشور نیز مورد توجه قرار گرفته است.
استاندار فارس افزود: اجرای این برنامه، تحولی اساسی در نظام سلامت و کمک بسیاری به مردم به ویژه اقشار محروم است و اگر به طور کامل و درست اجرا شود، از نظر اقتصادی نیز به سود کشور خواهد بود.
ایمانیه پرونده الکترونیک سلامت و ارایه خدمات مناسب به مردم در حوزه سلامت را یک خط قرمز مهم خواند و تاکید کرد: موضوع برنامه پزشک خانواده باید به صورت جدی پیگیری شود؛ زیرا تنها راه نجات مسایل حوزه سلامت اجرای این برنامه است و از سویی دیگر نظام جامع و مفیدی برای کشور محسوب می شود.
این نشست با حضور«سید وحید حسینی» سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «محمود نجابت» مشاورعالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مسوولان سازمان نظام پزشکی کشور و استان فارس، مسوولان بیمه های استان فارس و جمعی از پزشکان خانواده فارس، صبح چهارشنبه یازدهم اسفند ۱۴۰۰ و به میزبانی استانداری فارس برگزار شد.
تاکید بر کاهش تلفات تصادفات در نوروز ۱۴۰۱
استاندار فارس همچنین در جلسه شورای راهبردی تصادفات استان بیان کرد: امیدواریم با همکاری نیروی انتظامی، اورژانس، راهداری، میراث فرهنگی، صداوسیما و رسانهها، شهرداریها و فرمانداریها و تدابیری که اندیشیده شده ، نوروز حداکثر کاهش را در زمینه تلفات ناشی از تصادفات داشته باشیم.
ایمانیه با بیان اینکه استان فارس یکی از بالاترین استانها در مرگ ناشی از تصادفات است، اظهارداشت: در چند ماه گذشته جلسات مختلف برگزار و تصمیماتی گرفته شد تا فوت و جرح ناشی تصادفات در استان کاهش یابد.
وی با بیان اینکه امروز در برخی از محورها شاهد کاهش قابل توجه تصادفات هستیم به گونهای که برخی از محورها تا ۴۰ درصد نیز کاهش داشته است، گفت: در آستانه نوروز قرار داریم و امیدواریم که با رهایی از کرونا سفرهای بین شهری و استانی افزایش یابد.
استاندار فارس با بیان اینکه در صورت کاهش شرایط کرونایی در عین اینکه پذیرای مسافران هستیم باید مواظب باشیم که مسافران در استان فارس مرتکب جرح و فوت ناشی از تصادف نشوند بنابراین با همکاری نیروی انتظامی، اورژانس، راهداری، میراث فرهنگی، صداوسیما و رسانهها، شهرداریها و فرمانداریها امیدواریم نوروز حداکثر کاهش را در زمینه تلفات ناشی از تصادفات داشته باشیم.
ایمانیه با اشاره به تدابیری که باید برای این منظور اتخاذ شود، بیان کرد: پاکسازی ورودی شهرها از نظر مشکلاتی که سبب مسدود شدن راهها میشود، ساماندهی دست فروشها و کسانی که اجاره منازل و اسکان مسافران را دنبال میکنند و کنترل دوربینها و رفع خرابیهای احتمالی آنها در این فاصله از جمله اقداماتی است که باید انجام شود.
استاندار فارس با اشاره به دیگر اقداماتی که باید برای نوروز انجام شود، افزود: مشکل آنتندهی موبایل در محورهایی که ضعیف است، باید حل شود همچنین بنا شد که سازمان راهداری لیستی از نقاط حادثهخیز و چگونگی برطرف شدن آنها در عرض سه سال آینده تهیه کند و در این زمان باقی مانده نیز روی بدترین نقاط متمرکز شود تا بتوانیم مشکل را حل کنیم.
ایمانیه افزود: تصمیمی به همه فرمانداریها ابلاغ شد مبنی بر اینکه با همکاری ادارات مستقر در هر شهرستان از زمستان امسال تا پایان زمستان ۱۴۰۱ هر فصل ۱۰ درصد تلفات جادهای ناشی از تصادفات را کاهش دهیم.
نظر شما