علی احمدی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: ۱۲۳ بیمار مشکوک به کووید ۱۹ در شبانهروز گذشته به مراکز بهداشتی و درمانی استان مراجعه کردند که از این تعداد ابتلای ۶۹ بیمار به این ویروس قطعی شد.
وی یادآور شد: از مبتلایان جدید ۳۵ نفر بستری شدند و ۳۴ نفر نیز به صورت سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.
سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری همچنین از فوت سه بیمار مبتلا به کرونا در استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: مجموع فوتیهای ناشی از کووید ۱۹ در استان از ابتدا تاکنون به یک هزار و ۸۰۹ نفر رسید.
احمدی با بیان اینکه ۲۳۷ بیمار در بخشهای ویژه کرونا مراکز درمانی استان بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد حال عمومی ۲۱ بیمار وخیم گزارش شده و در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
وی با بیان اینکه در آمار مبتلایان سرپایی روند نزولی شیوع بیماری آغاز شده است، ادامه داد: این در حالیست که هنوز آمار بیماران بستری و فوتی در استان بالاست و تمام تلاش ما بر این است تا آمار فوتیها به صفر برسد.
رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیشترین آمار فوتی در استان مربوط به افرادی است که دارای سن بالا هستند، خاطرنشان کرد: ابتلا به بیماریهای زمینهای، نزدن واکسن و بیتوجهی به رعایت پروتکلهای از دیگر عواملی است که خطر مرگ و میر را افزایش میدهد.
احمدی از تزریق بیش از یک هزار و ۶۰۰ دُز واکسن در استان خبر داد و افزود: آمار واکسیناسیون در استان بالاتر از میانگین کشوری است اما همچنان برخی افراد وجود دارند که نسبت به دریافت واکسن امتناع میکنند که به این افراد توصیه میشود برای سلامتی خود و اطرافیانشان هرچه سریعتر نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون (۱۱ اسفند) ۲۸۶ هزار و ۴۰۲ مورد تست تشخیص مولکولی کرونا در چهارمحال و بختیاری گرفته شده است.
بر اساس آخرین رنگبندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شهرستانهای شهرکرد، بروجن، فارسان، لردگان، خانمیرزا، اردل، بن و سامان در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر) و شهرستانهای کوهرنگ و کیار در وضعیت نارنجی (خطر متوسط) شیوع کرونا قرار دارند.
نظر شما