دکتر «حسین بیگلری» روز شنبه به ایرنا افزود: در خصوص بازگشایی دانشگاهها به صورت حضوری، تابع دستورات ستاد کشوری ملی و استانی کرونا هستیم، اما از نظر کارشناسی و علمی، کسانی هستند که هنوز واکسینه نشده اند و ما هنوز به درصد مطلوبی از واکسیناسیون نرسیدهایم، لذا نباید در آخر سال تصمیمات شتابزده گرفته شود.
وی اظهار داشت: در دبیرخانه کارگروه سلامت سازوکاری به نام خانه مشارکت مردم در سلامت داریم که زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی است و نخبگان و برخی بزرگان مردم به ما اعلام کردند که تصمیماتی مانند بازگشایی دانشگاهها و حضوری شدن کلاسها در این موقع از سال خیلی منطقی به نظر نمیرسد.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درباره افرادی که مبتلا به اُمیکرون شده و بهبود یافته اند، گفت: این افراد تا چه مدت میتوانند احتمال انتقال سرایت بیماری را داشته باشند، بستگی به ژنتیک فرد، سابقه واکسیناسیون قبلی و میزان نوع ابتلا به صورت ضعیف، متوسط یا شدید دارد و معمولاً بین سه تا ۶ ماه هم ایمنی نسبی می دهد که البته این قطعی نیست چرا که ممکن است ویروس جهش دیگری پیدا کند.
وی اضافه کرد: تا زمانی که تمام دنیا به یک سطح قابل قبول از واکسیناسیون نرسیده باشد و ویروس جهش جدیدی پیدا کند، نمیشود پیشبینی کرد تا کی ادامه دارد، هرچقدر سطح واکسیناسیون عموم جامعه به ویژه در کودکان بین پنج تا ۱۲ سال بالاتر برود امیدواری بیشتر میشود.
بیگلری تاکید کرد: یکی از نگرانیهای ما در اسفند ماه رفت و آمدها به دلایل مختلف و حضور در آیینها است، به نظر می رسد تا آخر سال باید احتیاط را رعایت کنیم تا فروردین ماه مطلوبی داشته باشیم.
وی عنوان کرد: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده فعلا سه نوبت واکسن برای کشورها قابل قبول است و بنابر شرایط افراد همچنان باید از ماسک استفاده کنند و موازین بهداشتی کماکان رعایت شود.
رییس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: تاکید ما این است تا زمانی که ویروس کرونا در چرخش است حضور در تجمعات و اماکن شلوغ بسیار خطرناک است.
وی گفت: لازم است همچنان از ماسک استفاده نماییم و واکسیناسیون را سه نوبت تکمیل کنیم، چرا که تنها سلاح دفاعی ما در کنار پروتکلهای بهداشتی واکسیناسیون سه نوبتی برای بزرگسالان و برای کودکان ۲ نوبت است.
بیگلری یادآور شد: سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده که واکسیناسیون تایید شده برای کودکان بالای پنج سال بدون خطر است و سایر مطالب غیرعلمی و تایید نشده در خصوص عدم استفاده کودکان از واکسن غیرموثق است.
براساس رنگبندی جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشت شهرستان استان از جمعه ۱۳ اسفند در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفتند که نسبت به رنگبندی قبلی یک شهرستان افزایش یافته است.
شهرستان های قرمز استان شامل کرمانشاه، اسلامآبادغرب، کنگاور، هرسین، روانسر، پاوه، قصرشیرین و گیلانغرب است و براساس این رنگبندی، شهرستانهای ثلاث باباجانی، صحنه، سرپلذهاب، جوانرود، سنقروکلیایی و دالاهو نیز در وضعیت نارنجی قرار گرفته است.
براساس رنگبندی ششم اسفند شهرستان های کرمانشاه، اسلامآبادغرب، کنگاور، هرسین، سرپلذهاب، پاوه و صحنه در وضعیت قرمز، شهرستانهای ثلاث باباجانی، جوانرود، روانسر، سنقروکلیایی، قصرشیرین و گیلانغرب نیز در وضعیت نارنجی قرار داشته و تنها شهرستان دالاهو در وضعیت زرد قرار داشت.
نظر شما