جابه‌جایی مسافران بین‌راهی در ناوگان عمومی چهارمحال و بختیاری رصد می‌شود

شهرکرد - ایرنا - سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مجموعه دستگاه‌های خدمات‌رسان استان برای اجرای طرح نوروزی به حالت آماده‌باش درآمده‌اند، گفت: گشت‌های نظارتی برای رصد و کنترل جابه‌جایی مسافران بین‌راهی در ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان تشکیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین مالکی روز چهارشنبه در نشست قرارگاه طرح نوروزی، با بیان اینکه ضریب اشغال ناوگان حمل‌ونقل عمومی تا حد زیادی کاهش یافته است، افزود: در حالی که در دوران پیش از شیوع کرونا سالانه به طور متوسط ۱۰ میلیون مسافر از طریق ناوگان استان جابه‌جا می‌شد، این آمار به زیر ۲ میلیون نفر در سال‌های اخیر رسیده است، از این رو رانندگان برای کسب درآمد نسبت به جابه‌جایی مسافران بین‌راهی اقدام می‌کنند که مشکلاتی را نیز به همراه دارد.

وی با بیان اینکه بنا به پیشنهاد پلیس‌راه استان طرحی برای نظارت هر چه بیشتر بر جابه‌جایی مسافران بین‌راهی در ناوگان حمل‌ونقل عمومی استان اجرایی خواهد شد، تصریح کرد: اقدام به حمل بار توسط ناوگان مسافربری نیز در این سال‌ها افزایش یافته که با توجه به ممنوعیت حمل بار تجاری و تعیین سقف برای میزان حمل بار در دستگاه‌های مسافربری، تشدید نظارت‌ها بر این موضوع نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری به آغاز اجرای طرح راهداری نوروزی از ۲۵ اسفند اشاره کرد و یادآور شد: استقرار امداد خودرو و سه دستگاه جرثقیل در مکان‌های موردنظر، پاک‌سازی حاشیه جاده‌ها، شستشوی تابلوهای راهنمایی و رانندگی به ویژه در محورهای اصلی و پرتردد، اصلاح روشنایی محورها و تونل‌ها، تجدید خط‌کشی جاده‌ها و تجهیز ۳۱ راهدارخانه ثابت و ۱۱ راهدارخانه موقت استان برای اسکان اضطراری از جمله اقدامات اجرایی برای استقبال از مسافران نوروزی در استان است.

وی شیفت‌بندی مراکز معاینه فنی استان به ویژه در شهرستان بروجن به عنوان یکی از پرترددترین مناطق در نوروز را از دیگر اقدامات طرح نوروزی دانست و تاکید کرد: تمام کارگاه‌های عملیاتی در حاشیه جاده‌ها نیز از ۲۵ اسفند ملزم به توقف فعالیت‌های خود هستند.

مالکی خاطرنشان کرد: نظارت‌ها برای آماده‌سازی مجتمع‌های خدماتی و رفاهی بین‌راهی برای پذیرایی مطلوب از مسافران نوروزی نیز تشدید می‌شود و همچنین سلامت و واکسیناسیون مسافران این ایام نیز به طور مرتب با همکاری دیگر دستگاه‌های بهداشتی و نظارتی رصد می‌شود.

۲۵ اسفند تا ۲۰ فرودین بازه فراوانی رخدادهای طبیعی خسارت‌زا در چهارمحال و بختیاری

سرپرست اداره کل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با بیان اینکه ۲۵ اسفند تا ۲۰ فروردین هر سال بازه فراوانی رخدادهای طبیعی خسارت‌زا در استان محسوب می‌شود، گفت: لازم است در این بازه زمانی با توجه به افزایش ترددهای نوروزی، تمهیدات لازم برای ایجاد حداکثر ایمنی در مناطق مختلف در نظر گرفته شود.

خسرو کیانی با اشاره به اعلام طرح آمادگی مدیریت بحران در استان‌ها ویژه نوروز، افزود: بر اساس این طرح تمامی دستگاه‌های خدمات رسان باید در هر رده مدیریتی تا سه نفر جایگزین را مشخص نمایند و گزارش‌های عملیاتی را روزانه ارسال کنند تا در مواقع اضطراری بتوان به شکلی منسجم برنامه‌ریزی کرد.

وی تصریح کرد: لازم است به منظور افزایش ایمنی حمل‌ونقل، شناسایی نقاط حادثه‌خیز در جاده‌های استان و رفع آن‌ها در اولویت قرار گیرد و در صورتی که رفع آن زمان‌بر است از طریق نصب علائم هشدار از بروز حوادث احتمالی جلوگیری شود.

سرپرست اداره کل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری به بارش‌های زمستانه و آسیب‌های ایجاد شده در جاده‌های استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: عملیات لکه‌گیری و خط‌کشی جاده‌ها به ویژه جاده‌های پرتردد در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، تشدید غربالگری رانندگان ناوگان باربری و مسافربری، تاکید بر ضرورت حضور ۲ راننده در مبدا برای ناوگان مسافربری، آماده‌باش نیروهای شرکت نفت برای حضور به موقع در حوادث ویژه، پیش‌بینی سه پایگاه موقت اورژانس نوروزی و آماده‌باش ۵۷ پایگاه اورژانس دیگر در تعطیلات نوروز و اجرای طرح امداد و نجات نوروزی در ۲۳ پایگاه هلال‌احمر استان از دیگر موارد مطرح شده در این نشست به شمار می‌رود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha