به گزارش ایرنا، یعقوب گویلیان شامگاه چهارشنبه در بازدید از اقامتگاه بومگردی شاهنشین در شهرستان مریوان اظهار داشت: اقامتگاههای بومگردی امروزه یک جاذبه برای ماندگاری گردشگر و مناطق هدف گردشگری محسوب میشود و این ظرفیت در استان کردستان به واسطه جاذبه فراوان در زمینه گردشگری وجود دارد.
وی افزود: بومگردی راهی برای احیای سنتها و آیینهای قدیمی بوده که این مهم در اقامتگاههای بومگردی استان به نمایش گذاشته شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی کردستان با بیان اینکه اقامتگاههای بومگردی استان برای نوروز ۱۴۰۱ در چارچوب رعایت کامل پروتکل های بهداشتی ابلاغی ستاد ملی کرونا آمادگی پذیرایی از مسافران را دارند، ادامه داد: اقامتگاههای بومگردی فرصتی مناسب است تا گردشگران ضمن گردشگری در هر منطقه و بازدید از جاذبههای توریستی، حس زیستن به سبک سنتی را تجربه کنند.
وی اضافه کرد: هر واحد بومگردی ضمن ایجاد اشتغال، منبع خوبی برای تامین درآمد پایدار برای خانوادهها و حتی اهالی روستا را ایجاد میکند که اداره کل میراث فرهنگی کردستان از کسانی که متقاضی احداث اقامتگاه بومگردی در سطح استان هستند استقبال میکند و آماده هرگونه همکاری در این زمینه است.
پارک آبیدر و موزه خانه کُرد سنندج، دریاچه زریبار مریوان، منطقه هورامان، غار کرفتو دیواندره، روستای پالنگان کامیاران، بازار شهرهای سنندج، بانه و مریوان و قرآن تاریخی نگل از جمله مکانهای گردشگری استان کردستان است که هرساله بیشترین آمار بازدید گردشگران را به خود اختصاص میدهد.
تاکنون دو هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول(بناها، محوطه و تپهها)، قنات و مکانهای طبیعی در استان کردستان شناسایی شده که از این تعداد ۹۵۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.
نظر شما