عرفان مرادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: رویکرد اصلی در برنامههای بازآفرینی شهری ارتقای اقتصادی و اجتماعی است که وزارت راه و شهرسازی و به تبع آن این اداره کل نیز در همین راستا با برنامهای مدون و کارشناسی شده اقدامات متنوعی را در سطح شهرستانهای استان انجام و یا در حال انجام دارد.
وی افزود: شهر قروه از جمله شهرهایی در استان است که بعضی از محلات آن به لحاظ برخورداری از خدمات زیربنایی وضعیت مناسبی ندارد.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان یادآور شد: این اداره کل در قروه با تعریف واجرای هفت پروژه در محلات قلعه، امام خمینی وقیلر گامهای مناسبی برای ارتقای سطح برخورداری این محلات از خدمات مورد نیاز یک زندگی مناسب شهری برداشته که می توان به بهسازی معابر وساخت سالن ورزشی محله امام خمینی- اجرای شبکه فاضلاب وساخت پارک محله قلعه- اشاره کرد.
وی به هزینه ۷۰۰میلیارد ریال برای اجرای پروژههای بازافرینی شهری در قروه اشاره کرد و گفت: تاکنون از این تعداد پروژه سه پروژه به بهره برداری رسیده وبقیه پروژه ها نیز در صورت تامین اعتبار در آینده نزدیک به اتمام خواهد رسید.
در سال ۹۰ و بر اساس مصوبه دولت دهم چند روستای بزرگ کردستان به شهر تبدیل شد که کارشناسان حوزه عمران شهری معتقدند این موضوع بدون مطالعه و کار کارشناسی صورت گرفت و تبعات بدی داشته و به گسترش پدیده حاشیهنشینی و رویآوری مردم به سمت حاشیه شهرها کمک شایانی کرده است.
نایسر، ننله و حسنآباد، تقتقان، فرجه در سنندج، شهرک امام خمینی (ره) و محله در قلعه، محله تازهآباد در سقز و محله تفینی در مریوان از جمله مناطق استان است که در قالب طرح بازآفرینی شهری ساماندهی میشوند.
نظر شما