قاسم جلیلینژاد روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه رفع مشکل باقی این مسیرها به دلیل وجود موانع در ایجاد سایت های نامتعارف باید رفع شود افزود: در شرایط کنونی هزینه تامین نیروی برق سایتهای مورد نیاز مضاف بر هزینه تامین تجهیزات و ایجاد سایت مربوطه است که مرتفع شدن این موضوع همت جمعی مقامات استانی را میطلبد.
وی ادامه داد: همچنین طرح اجرای ۳۲۰ کیلومتر فیبرنوری برای توسعه پهن باند روستایی در برنامه این استان قرار دارد که تا به امروز ۵۵ کیلومتر آن اجرایی شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی گفت: ۲ هزار و ۱۹۶ روستای بالای ۲۰ خانوار در این استان وجود دارد که پوشش ارتباطی ۲ هزار و ۱۳۷ روستای این استان فراهم شده است.
جلیلینژاد اظهار داشت: در حال حاضر تنها ۵۹ روستای این استان، پوشش ارتباطی ندارد که این موضوع در قالب طرح USO به اپراتورهای ارتباطی به صورت پیمانکاری واگذار شده است.
وی ادامه داد: از مجموع روستاهای دارای ارتباط، هزار و ۳۴۹ روستا دارای بستر ارتباطی اپراتور ایرانسل، ۲ هزار و ۸۶ روستا دارای بستر اپراتور همراه اول و در برخی روستاها نیز از هر ۲ بستر ارتباطی برخوردار است.
به گزارش ایرنا، در سال ۱۳۹۰ با تصویب مجلس شورای اسلامی و ابلاغ معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی رییس جمهوری ساختار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در استان ها تغییر کرد و ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ها به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر و ناظر بر زیرمجموعه های پست، پست بانک و شرکت ارتباطات زیر ساخت (بخش دولتی) و شرکت های خصوصی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاسیس شد.
تمامی وظایف سازمان های وابسته به وزارت از قبیل سازمان تنظیم مقررات، سازمان فناوری اطلاعات و غیره از طریق این ادارات کل در استان ها پیگیری می شود و در همین راستا وظایف این ادارات کل جهت تحقق اهداف بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در چهار بعد نظارت امنیتی و حفاظتی، نظارت مدیریتی، نظارت برنامهای و نظارت مقرراتی تعریف شده است.
نظر شما