به گزارش بامداد یکشنبه ایرنا از المسیره، «أنیس الأصبحی» افزود: بخش بهداشت یمن به بیش از ۶ میلیون لیتر گازوئیل برای راه اندازی بیمارستانها، کارخانههای تولید گاز اکسیژن و غیره نیاز دارد.
او ادامه داد: قطع سوخت رسانی بسیاری از بخشهای بیمارستانی یمن مانند بخشهای دیالیز، بخش مراقبتهای ویژه نوزادان و بخشهای عمل جراحی را از فعالیت خارج کرده است.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن اضافه کرد: ۲ هزار کودک به دستگاههای تنفسی نیاز دارند و به دلیل جلوگیری ائتلاف سعودی از ورود سوخت جان آنها در خطر است.
الأصبحی از سازمانهای بین المللی خواست تا نقش بشر دوستانه خود را ایفا کنند و کشورهای متجاوز را برای ورود سوخت تحت فشار قرار دهند.
وی همچنین خواستار بازگشایی فرودگاه صنعا و بندر حدیده برای ورود دارو و تجهیزات پزشکی و سفر بیماران به خارج برای درمان شد.
سخنگوی وزارت بهداشت یمن در پایان با بیان اینکه وزیر بهداشت با سازمانهای بینالمللی در تماس بوده و وضعیت فاجعهبار درمانی یمن را برای آنها تشریح کرده است، گفت: آنها هفت سال شاهد وضعیت فاجعهبار بودند و ما هیچ حرکت مسؤولانه ای از آنها ندیدیم.
عربستان سعودی از ششم فروردین ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور عربی و با کمک و چراغ سبز آمریکا، حملات گستردهای را علیه یمن - فقیرترین کشور عربی - آغاز کرد تا به بهانه بازگرداندن عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری این کشور به قدرت، به اهداف و زیاده خواهیهای سیاسی خود جامه عمل بپوشاند.
نظر شما