۱۶ اسفند ۱۴۰۰، ۷:۴۷
کد خبر: 84672632
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳۰ درصد اصناف مشهد دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند

مشهد-ایرنا- رییس اتاق اصناف مشهد گفت: طبق بررسی‌های انجام شده تاکنون افزون بر ۳۰ درصد از صاحبان واحدهای صنفی در مشهد، دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

محمود بنانژاد روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر ۹۰ درصد از صاحبان صنوف در مشهد دز اول و ۸۰ درصد دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند که طبق بررسی‌ها میزان واکسیناسیون آنها با جمعیت واکسینه شده در این شهر برابری می‌کند. 

وی اضافه کرد: نظارت و کنترل هوشمند تزریق واکسن در اصناف با جدیت در حال اجراست و بدین منظور کدهای ملی صاحبان صنوف به معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد داده شده است.

او بیان کرد: همزمان با ورود سویه جدید کرونا موسوم به "اومیکرون" شیوه‌نامه جدیدی مبنی بر وظایف، الزامات و فرآیندهای اجرای طرح مدیریت هوشمند بیماری کووید ۱۹ برای صاحبان صنوف مشهد تدوین شد که بر اساس آن باید همه واحدهای صنفی علاوه بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی نسبت به تزریق حداقل ۲ دز واکسن اقدام کرده باشند، در غیر این صورت پلمب خواهند شد. 

رییس اتاق اصناف مشهد گفت: در راستای نظارت هوشمند، مقرر شد دیگر تعطیلی برای واحدهای صنوف اعمال نشود و فقط رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی و زدن واکسن مورد نظارت دقیق قرار گیرد، در این میان صاحبان فروشندگان مواد غذایی، رستورانها و فست فودها باید سه دز واکسن را حتما دریافت کرده باشند و در غیر این صورت مجاز به فعالیت نخواهند بود.

وی اظهار داشت: براساس مصوبه نودمین جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا و با عنایت به شیوع سویه جدید این بیماری، شیوه‌نامه وظایف و فرآیندهای اجرای طرح مدیریت هوشمند کرونا در بستر سامانه امید به اتاق اصناف مشهد در دی ماه امسال از سوی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد ابلاغ شد که این ابلاغیه با قید فوریت جهت اطلاع و اجرا به اتحادیه‌های صنفی رسال شده است.

بنانژاد افزود: همه واحدهای صنفی ملزم به اخذ کد QR از سامانه و نصب در مدخل ورودی واحد صنفی خود هستند، به نحوی که توسط خدمات گیرنده قابل مشاهده و اسکن باشد، واحدهای صنفی موظف شدند علاوه بر پیگیری این موضوع بر چگونگی کنترل برخط تزریق واکسن و شرایط قرنطینه و بیمار نبودن مراجعان و مشتریان از طریق سامانه توسط متصدیان واحدهای صنفی نظارت کنند.

وی ادامه داد: بدین منظور مشتریان در واحدهای صنفی نیز موظف شدند که پروفایل شهروندی خود را از سامانه دریافت و در تلفن همراه خود ذخیره کنند تا بتوانند قبل از ورود به محل واحدهای صنفی، آن را به متصدیان مربوطه ارائه کنند.

رییس اتاق اصناف مشهد در تشریح مراحل نظارت بر چگونگی رعایت الزامات بهداشتی در

واحدهای صنفی گفت: نظارت‌ها در مرحله اول شامل صدور اخطار کتبی برای پلمب واحد صنفی متخلف، در مرحله دوم شامل درخواست مسدود شدن کارتخوان واحد صنفی متخلف به مدت ۲ هفته و در مرحله سوم پلمب ۳۰ روزه واحد صنفی متخلف و درج گزارش آن در سامانه است.

۱۲۰ هزار واحد صنفی در مشهد فعالیت می‌کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha