سمیرا خلیل نژادی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: مهارتهای ارائه شده امسال در مراکز ثابت، سیار شهری، روستایی، عشایری و دانشگاه ها بود و بیشترین مهارت دیدگان شهرستان در کارگاههای صنایع غذایی و پوشاک مشغول بودند.
وی اظهار داشت: مرکز فنی و حرفه ای خواهران دامغان سال ۱۴۰۰ همچنان با شعار آموزش تعطیل نیست، برگزاری دوره های آموزش حضوری با حداقل کارآموز را در برنامه کاری خود دارد و در شرایط نارنجی و قرمز اقدام به برگزاری دوره ها به صورت مجازی می کند.
تولید ۷۴ قسمت محتوای آموزشی توسط فنی وحرفهای خواهران دامغان
خلیل نژادی، تولید محتواهای آموزشی را از دیگر برنامه های امسال عنوان کرد و گفت: محتواهای آموزشی پس از تهیه، جهت استفاده عموم در فضای مجازی منتشر شد که در این راستا، هشت قسمت توسط کارگاه صنایع غذایی در زمینه دسرسازی سنتی و ۱۷ قسمت تولید فرآوردههای گوشتی خانگی بود.
وی ادامه داد: همچنین در زمینه هنرهای نمایشی ۱۳ قسمت فتوشاپ و ۱۵ قسمت کار با ایدیوس و در زمینه هنرهای تجسمی ۱۲ قسمت نقاشی روی پارچه تولید شد.
رییس مرکز فنی و حرفه ای خواهران دامغان گفت: چهار قسمت تدوین فیلم با نرم افزار فتوشاپ، ۲قسمت تولید کیف مردانه دیپلمات و باقلوای دامغانی، دوخت باکس نان و شیرینی آردی هر کدام یک قسمت تولید شد.
به گزارش ایرنا، مرکز فنی و حرفه ای خواهران دامغان دارای ۶ کارگاه آموزشی فعال شامل صنایع دستی، صنایع غذایی، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، پوشاک و فناوری اطلاعات است .
نظر شما