سید باقر میر عبداللهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران استان با بیان اینکه اگر خواندن را نتیجه دانایی بدانیم اظهار داشت: تمایل به دانش و حس تمایل به کسب علم اگر در هر فردی وجود دارد و نتیجه آن را دانستن و علم بدانیم جزو سرانه مطالعه به حساب می آید.
وی با بیان اینکه خواندن روزنامه، نشریات و مجلات نیز مطالعه است افزود: امروز تعریف دقیق کمی و کیفی از مطالعه نداریم و نمی توانیم آن را به رقم و عدد تبدیل کنیم.
وی در خصوص سرانه مطالعه کشور های مختلف نیز گفت: شاخص های هر منطقه به موقعیت مکانی و جغرافیایی آن منطقه بستگی دارد، با توجه به زیست بوم اجتماعی مسایل فرهنگی و اجتماعی هر جامعه ای متفاوت است هم اکنون سرانه مطالعه برای هر کشوری متفاوت از کشور دیگر است.
سرپرست معاونت برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد کتابخانه های عمومی کشور در بخش دیگری را سخنانش با بیان اینکه تفکر در سنت ایرانی و اسلامی را جایگاه مهمی برخوردار است افزود: ایرانیان بیش از فلسفه به شعر و ادب علاقه نشان می دهند، بزرگان ما آثار شاعران را بیش از آثار متفکران می پسندیدند، علم و دانش در ایران شفاهی نیز انجام می شود .
عبداللهی اظهار داشت: ایرانیان را فوق شفاهی دانسته اند چرا که نقل شفاهی سینه به سینه نیز نباید دست کم گرفته شود.
وی تعداد کتابخانه های عمومی این استان را دو هزار و ۸۰۰ باب عنوان کرد و افزود: با احتساب کتابخانه های عمومی مشارکتی تعداد کتابخانه های عمومی سطح کشور به بیش از سه هزار و ۶۰۰ باب می رسد.
سرپرست معاونت برنامه ریزی، پژوهش و فناوری اطلاعات نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: هم اکنون هفت هزار کتابدار نیز در این فضاهای فرهنگی مشغول به فعالیت هستند.
عبد اللهی با بیان اینکه در سال های اخیر برای رشد کمی و کیفی کتابخانه های این استان تلاش زیادی شده است افزود: در دو سال اخیر ۲۰۰ باب کتابخانه عمومی به این فضاها افزوده شد.
نظر شما