محسن نادری روز دوشنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دامداران عشایر با توجه به کوچرو بودن و پراکندگی در مناطق عشایری استان، دچار مشکلاتی بودند که با راهاندازی این سامانه در استان مشکلات این قشر کاهش یافته است.
وی گفت: این سامانه با ارسال پیامک در ابتدا احراز هویت اشخاص و در مراحل پایانی میزان نهاده تخصیص داده شده را به عشایر اعلام میکند و عشایر را از میزان سهم نهاده تخصیص داده شده مطلع میکند و امکان هیچگونه دخل و تصرفی توسط اشخاص دیگر وجود ندارد و عشایر امکان دریافت نهاده تخصیصی خود را از هر عامل فروش عشایری نزدیک محل استقرار خود را دارند که این امر هزینه حمل و نقل را از دوش عشایر بر خواهد داشت و با تحویل در کانون استقرار عشایری به کمترین مقدار کاهش خواهد داد.
نادری گفت: در این سامانه تمام اطلاعات نزدیک به ۲۴ هزار نفر بهرهبردار عشایری با جمعیت دامی بالغ بر یک میلیون و ۴۵۰ هزار راس دام سبک هویتگذاری شده، کارشناسان استانی و شهرستانها، اتحادیه و تشکلهای عشایری شهرستانی، کارخانجات تولید خوراک دام و عوامل توزیع عشایری بارگذاری شده است.
نادری با اشاره به نظارت دقیق بر توزیع نهادههای دامی خاطرنشان کرد: نام و نام خانوادگی دامدار عشایری، منطقه عشایری، تعداد دام موجود، کدملی و میزان سهمیه در سامانه توزیع نهاده ثبت شده است و اطلاعات دقیق دامداران وجود دارد .
به گزارش ایرنا، براساس آخرین سرشماری ۲۲ هزار ۹۲۳ خانوار عشایری با جمعیتی بیش از ۱۱۵ هزار و ۵۸ نفر جمعیت در استان حضور دارند.
نظر شما