محمد طاهری روز سه شنبه به رسانه ها ابراز داشت: استان سمنان به دلیل قرارگیری در منطقه خشک و نیمه خشک و کاهش بارندگی، با کم آبی و تنش آب مواجه است و مدیریت مصرف آب در خانه تکانی عید نقشی مهم در حفظ منابع آبی دارد.
وی بیان کرد: استان سمنان در تامین آب آشامیدنی گاهی با مشکلات زیادی مواجه است که در مواردی به دلیل افت شدید منابع آبی، به ناچار چاههای آب تا عمق زیاد و با هزینه های بالا برای تامین آب آشامیدنی استان کف شکنی و یا حفاری شدند و این شرایط ضرورت مدیرت مصرف آب را دوچندان میکند.
طاهری افزود: یکی از راههای اساسی و مهم برای برون رفت از مشکل تامین آب آشامیدنی، مصرف بهینه و مدیریت مصرف از سوی مشترکان شهری و روستاهایی استان سمنان است.
وی خاطرنشان کرد: شرکت آب و فاضلاب استان اقدامات زیربنائی و لازم را برای جلوگیری از چالش جدی کم آبی در سمنان در برنامه کاری خود دارد، اما اکنون صرفه جویی و مدیریت مصرف بهینه آب باید در همه بخش های استان در اولویت امور قرار گیرد.
طاهری افزود: آمارها نشان می دهد هر ساله و با توجه به اهتمام مردم برای انجام شست و شوهای آخر سال، میزان مصرف آب به طور چشمگیری افزایش می یابد؛ بر همین اساس به مردم توصیه می شود از روش هایی برای شست و شوها استفاده کنند که کمترین میزان مصرف آب را به خود اختصاص دهد.
وی تاکید کرد: مدیریت مصرف آب و اصلاح الگوی مصرف و مصرف صحیح و بهینه آب به جای اسراف و مصرف نادرست باید در جامعه فرهنگسازی شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان گفت: مردم برای شست و شوی فرش های خود از شستن آنها در منازل به شدت پرهیز کنند و این نوع شست و شوها را به شرکت های فعال در این بخش واگذارند زیرا آنها از روش هایی استفاده می کنند که میزان مصرف آب کمتری دارد.
به گزارش ایرنا، شرکت آب و فاضلاب استان سمنان دارای سههزار و ۵۲۰ مشترک صنعتی و تولیدی و ۲۶۴ هزار و ۳۷۷ مشترک خانگی است. در استان سمنان حدود یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعب آب در سال تولید می شود که هفت درصد از آن به مصرف خانگی اختصاص دارد.
۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان سمنان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی بهرهمند هستند.
نظر شما