اضافه‌کار ناکارآمدی مسئولان بر دوش رسانه است

ساری – ایرنا – رئیس سازمان بسیج رسانه کشور گفت: اضافه کار ناکارآمدی مسئولان بر دوش اصحاب رسانه است ، در حالی که توجه لازم به رسانه‌ها نمی‌شود و همه دولت‌ها بدون برطرف کردن مشکلات جامعه رسانه، از این قشر بهره‌برداری‌های مد نظرشان را کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، عباس محمدیان روز دوشنبه در مراسم اختتایمه سومین جشنواره رسانه‌ای ابوذر مازندران افزود : اصحاب رسانه به معنای واقعی سنگرسازان بی‌سنگری هستند که همواره بدون چشمداشت به حراست از حقوق جامعه و ارزش‌های نظام پرداختند و در حالی که همه قشرها از نظام طلبکارند ، تنها قشری که بدون چشمداشت و با وجود همه سختی‌ها به کارش ادامه می‌دهد و نقش مؤثری هم دارد اصحاب رسانه هستند.

وی ادامه داد : با این که صدای شکستن استخوان‌های اصحاب رسانه به گوش می‌رسد ، اما این قشر با همه مشکلاتی که دارند اجازه نمی‌دهند استخوان انقلاب خرد شود.

این مسئول خاطرنشان کرد: رسانه‌ها پرچمدار هدایت در جامعه بزرگ انقلاب هستند و باید در مسیر جهاد تبیین به مسائل فرهنگی و اجتماعی با جدیت ورود کنند. انتظار ما این است که رسانه‌ها و اصحاب رسانه به جهاد تبیین نه به عنوان یک نظریه، بلکه به عنوان یک رویداد جاری در جامعه نگاه کنند و برای ترویج و تحقق اهداف آن بکوشند.

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با تأکید بر ضرورت مستقل بودن رسانه‌ها و پرهیز از وابستگی رسانه تصریح کرد: رسانه‌ای می تواند در جهاد تبیین جلب مخاطب داشته باشد که مستقل باشد. متاسفانه سیاسی شدن رسانه‌ها در شرایطی که مظهر کار در رسانه فعالیت فرهنگی است به هویت و اثرگذاری این اهرم مهم دموکراسی آسیب وارد می‌کند. معتقدم هر رسانه‌ای که به هر جریان سیاسی وابستگی داشته باشد مزدور است.

محمدیان افزود: امروز عمده تیترهای رسانه‌ها در کشور سیاسی است ، در حالی که مظهر رسانه‌ها کار فرهنگی بود. ما در سنگر جنگ رسانه‌ای، ابتدا باید هویت‌بخشی در رسانه را ارتقاء دهیم و بعد به هویت بخشی در افکار عمومی بیندیشیم. تا زمانی که رسانه‌ها به انسجام و وحدت لازم نرسند، بخش زیادی از مشکلات آن‌ها پابرجا خواهد ماند.

وی اظهار کرد: هیچ کس در درستی نظام جمهوری شک ندارد. مشکل در اجراست. این رسانه‌ها هستند که باید با مطالبه‌گری مشکلات موجود را رصد کنند. بسیج رسانه با هدف تقویت گفتمان مطالبه‌گری بر اساس صراحت، صداقت و صلابت پشتیبان رسانه‌های کشور و اصحاب رسانه است. در واقع فلسفه تشکیل بسیج رسانه ایجاد جبهه رسانه تراز انقلاب است.

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با تأکید بر این‌که رسانه‌ها در تبیین مسائل اجتماعی باید همت کنند و می‌توانند اثرگذار باشند، خاطرنشان کرد: من با این دیدگاه که دوران مطبوعات به سر آمده مخالفم و حاضرم با کارشناسانی که این دیدگاه را مطرح می‌کنند نیز بحث و گفت‌وگو کنم. ژاپن پرتیراژترین روزنامه‌های دنیا را دارد که هنوز مخاطب دارند. مشکل ما در فقر محتواست. دلیل این که روزنامه‌های ما افت تیراژ دارند این است که محتوای مناسب تولید نمی‌شود.

محمدیان تصریح کرد: البته چالش‌های زیادی وجود دارد که سبب می‌شود چنین وضعیتی وجود داشته باشد. حمایت ناکافی از رسانه‌ها یکی از این دلایل است. چرا هنوز جامعه رسانه در برنامه‌ریزی‌های حمایتی مستقل از جامعه هنر دیده نمی‌شود؟ در حوزه رسانه‌ها کاهش ۴۰ درصدی بودجه را داشتیم. چرا نمایندگان مجلس در این زمینه مطالبه نمی‌کنند؟ مشکلات متعدد سبب شده که امروز از ظرفیت رسانه‌ای موجود در کشور به درستی استفاده نشود و مسیر فعالیت‌ها از آن‌چه که باید باشد تغییر کند.

وی افزود: بسیج رسانه در کنار خانه مطبوعات کشور به عنوان دو رفیق و نه دو رقیب تلاش می‌کنند که حمایت‌های مناسبی از اصحاب رسانه انجام شود. امیدواریم که اصحاب رسانه نیز با رسیدن به انسجام لازم در حوزه فعالیت‌ها، نقش اثرگذارتری در حوزه‌های اجتماعی و به ویژه تحقق اهداف جهاد تبیین ایفا کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha