به گزارش ایرنا، اسرافیل وزیری روز سهشنبه در سومین یادواره شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس و شهدای مدافع حرم شهرستان، اظهارداشت: استان گلستان ۱۸ شهید در راه دفاع از حرم حضرت زینب(س) تقدیم کرده که سه نفر از این بزرگواران به نامهای "مهدی شکوری، غلامعلی تولی و علیرضا صفرپور جاجرمی" ساکن گنبد بودند.
وی افزود: برگزاری مراسمی مانند یادواره شهدا طی سال بهویژه در آستانه ۲۲ اسفند به عنوان سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان تاریخی امام خمینی(ره) در سال ۵۸ فرصت بسیار خوبی برای معرفی آرمانها و ارزشهای مدنظر این عزیزان از جمله روحیه ولایتمداری آنان است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان ادامه داد: مطالعه وصیتنامه شهدا نشان از تاکید همگی این بزرگمردان به ولایتمداری و حرکت در مسیر رهبری دارد و میطلبد جوانان در شرایط کنونی جامعه راه و منش آنان را برای رشد و شکوفایی روز افزون ایران اسلامی در عرصهها مختلف ادامه دهند.
وزیری افزود: در ابتدای پیروزی انقلاب با وجود فشارهای دشمنان و هشت سال جنگ تحمیلی احساس میشد عمر این انقلاب بیشتر از ۱۰ سال نباشد اما به برکت خون شهدا و روشنگری و هدایت پیامبرگونه رهبر معظم انقلاب، اکنون در حال گذران چله دوم انقلاب هستیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: با توجه به گذشت ۲ سال از درگیری با ویروس کرونا و بهتر شدن وضعیت کشور لازم است از فرصت سالروز تاسیس بنیاد شهید برای برگزاری مراسم و مناسبتهای فرهنگی و اجتماعی، یادواره شهدا، کارهای پژوهشی و تبلیغاتی و حضور در گلزار شهدا و دیدار با خانواده این بزرگواران استفاده کرد.
صالح مرادی از یادگاران دوران دفاع مقدس گنبدکاووس هم در مراسم امروز با بیان چندین خاطره از آن دوران، گفت: موضوع امدادهای غیبی که شامل حال انقلاب و رزمندگان دوران دفاع مقدس شده کمتر مورد توجه قرار گرفته درصورتی که میتوان با روایتگری این وقایع نسل جوان را بیش از گذشته با جایگاه والای حرکت در مسیر ولایتمداری آشنا کرد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس در این مراسم با تشریح جریانات شکل گرفته در ایران از گذشته تاکنون، گفت: ایران با توجه به وسعت و موقعیت راهبردی که داشت از گذشته مورد توجه دیگر کشورها بود و همواره مردم آن مورد ظلم قرار میگرفتند و سیاه ترین وقایع برای ایران در دوران قاچار و پهلوی با باز شدن پای غربیها شکل گرفت.
علیرضا گرایلی افزود: در آن دوران که استقلال و آزادی ملت ایران برباد رفته بود امام خمینی(ره) شعار مبارزه با استکبار جهانی و حمایت از مظلوم را سر داد و در نهایت سال ۵۷ انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.
وی ادامه داد: دشمنان که دیدند فتنهها و توطئههایشان تاثیری در گسترش بیداری اسلامی مد نظر امام خمینی(ره) ندارد هشت سال جنگ را به کشور تحمیل کردند اما ملت غیور ایران با کمترین امکانات و تسهیلات در قابل صدام صف آرایی کردند و با تقدیم ۲۲۰ هزار شهید و دهها هزار جانباز و ایثارگر در این جنگ نابرابر به پیروزی رسیدند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبدکاووس گفت: دشمن با تجربه شکستها قبلی خود امروز وارد جنگ شناختی و ادراکی که بسیار پیچیدهتر از جنگ نرم است شد به این معنی که در جنگ نرم دشمن مشخص بود اما در جنگ شناختی دشمن بدون آنکه خود را نشان دهد از طریق شبکههای مجازی و ابزار رسانهای و وارونه نگاری و سناسور وقایع به نفع خود مردم را دچار ترسی از آینده و ناامیدی میکند.
گرایلی افزود: رهبر معظم انقلاب چاره کار برای مقابله با جنگ شناختی و ادراکی دشمن را جهاد تبیین به معنی پاسخ درست و منطقی به شبهات و ابهامات با هدف گره گشایی از افکار عمومی قرار داده است.
وی تاکید کرد: با جهاد تبیین جوانان باید بدانند کشوری که در ابتدای جنگ از داشتن سیمخاردار محروم بود امروز به برکت خون شهدا بهترین موشکها و پهبادهای نقطه زن را تولید میکند و هیچ دشمنی جرئت نگاه چپ به خاک آن را ندارد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس با اشاره به هزینه کرد ۹۰۰ میلیون ریال از اعتبارات دانشگاه، بیش از یک میلیارد ریال از محل کمکهای مومنانه کارکنان و اعضای هیات علمی و ۴۶۲ میلیون ریال از کمکهای خیران برای ساخت المان ۲ شهید گمنام ۱۸ و ۲۲ ساله این دانشگاه، گفت: بخشی از عملیات ساخت این المان انجام شده اما برای تکمیل و رونمایی از آن نیاز به حدود سه میلیارد ریال است.
به گزارش ایرنا، غبارروبی از گلزار ۲ شهید گمنام و کاشت تعدادی نهال به مناسبت هفته درختکاری با حضور مسوولان استانی و شهرستانی در محوطه دانشگاه آزاد اسلامی گنبدکاووس از دیگر برنامههای جانبی یادواره امروز بود.
شهرستان گنبدکاووس با ۳۷۵ هزار نفر جمعیت واقع در شرق استان گلستان از زمان پیروزی انقلاب تاکنون حدود ۵۲۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما