۲۰ اسفند ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶
کد خبر: 84677126
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

نقشه‌های ناکام یک گروهک تروریستی

تهران - ایرنا - این روزها پرونده جنایات گروهک تروریستی تندر در جریان رسیدگی قرار دارد و این جانیان و حامیان آنها که ارزشی برای وجود انسان‌ها قائل نیستند و دم از حقوق بشر می‌زنند، قصد رقم زدن فجایعی را داشتند که حتی تصور آن هم وحشتناک است؛ اقدامات ناکامی که رنگ و بویی از انسانیت ندارد.

گروه انجمن پادشاهی ایران (تندر)، یک گروهک تروریستی و ضد انقلاب است که در جریان گروه‌های معاند و طرفداران رژیم پهلوی فعالیت می‌کند. موسس این گروهک طبق اطلاعات در دسترس فتح‌الله منوچهری با نام مستعار فرود فولادوند است و تا سال ۱۳۸۵ سرکردگی آن را برعهده داشته، اما پس از او، جمشید شارمهد در همان سال مسئولیت آن را برعهده گرفته است.

شارمهد ۱۱ مرداد ۹۹ توسط وزارت اطلاعات دستگیر شد و اکنون پرونده رسیدگی به جنایات و اقدامات این گروهک تروریستی در جریان است.

در نخستین جلسه دادگاه که ۱۷ بهمن سال جاری به صورت علنی در شعبه ۱۵ دادگاه  عمومی و انقلاب تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی برگزار شد، بهروز حسنی اعتماد نماینده دادستان گفت: این متهم قصد انجام ۲۳ اقدام تروریستی داشته که در انجام پنج مورد موفق و ۱۸ اقدام تروریستی وی ناکام مانده است.

اتهام شارمهد که دارای تابعیت مضاعف آلمان و اقامت در آمریکا است، افساد فی الارض از طریق طراحی و هدایت اقدامات تروریستی از جمله بمب‌گذاری در حسینیه شیراز در تاریخ ۲۴ فروردین ۱۳۸۷ که باعث به شهادت رسیدن ۱۴ نفر و مجروح شدن حدود ۳۰۰ نفر که ۱۵ نفر آن کودک بودند، است.

تلاش برای بمب گذاری در سد سیون شیراز در ۲۵ آبان ۱۳۸۵، برنامه‌ریزی برای ترور مسئول پروژه سد همچنین انفجار در کفشداری حرم حضرت امام (ره) ۳۰ آبان ۱۳۸۸ و آتش سوزی در هتل جهان تهران در هنگام ساخت و تهیه بمب برای انفجار در حوزه علمیه آیت الله العظمی گلپایگانی و مدرسه فیضیه از دیگر موارد اتهامی، این متهم است.

گروهک تروریستی تندر پس از خروج از شیراز با هدایت جمشید شارمهد اقدام به انجام فعالیت‌های تروریستی در سایر شهرهای کشور کردند و به موجب اقاریر مجید راستگو و محسن اسلامیان اعضای دستگیر شده این گروهک برای انجام بمب‌گذاری‌های متعدد به قم سفر کردند.

در سومین جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده که ۱۵ اسفند برگزار شد نیز از برنامه‌ریزی متهم برای ترور مسئولان استان گیلان تا طراحی انفجار لوله‌های انتقال نفت در گناوه مطرح شد و صوتی از شارمهد در دادگاه پخش شد که در آن وی دستور اقدام با خشونت تمام و بمب‌گذاری‌ها را می‌داد.

انفجار لوله‌های انتقال نفت بندر گناوه، بمب‌گذاری در مصلای رشت، جاسازی مواد منفجره داخل چادر مسافرتی و قرار دادن آن اطراف خانه استاندار گیلان، بمب‌گذاری با مواد سمی سیانور در نمایشگاه کتاب تهران با هدف افزایش میزان تلفات، عملیات تروریستی در مجلس شورای اسلامی با بهره‌گیری از جاسازی مواد شیمیایی در تهویه صحن مجلس، سرقت از بانک ها و صرافی ها برای ایجاد رعب و وحشت در جامعه و تأمین مالی برای انجام عملیات‌های تروریستی از جمله اقدامات وحشیانه ای است که این گروهک تروریستی قصد انجام آن را داشتند اما خوشبختانه ناکام ماندند.

همچنین در جلسه نخست دادگاه فیلمی از گفته‌های متهم شارمهد پیش از دستگیری به نمایش گذاشته شد که متهم در این فیلم عنوان می‌کرد: «ما خجالت نمی‌کشیم کسی را بکشیم مگر انفجار شیراز را انکار کردیم ما ترور می‌کنیم، وحشت ایجاد می‌کنیم.»

طبق اعترافات متهم، این گروهک قصد عملیات‌های تروریستی دیگری نیز داشته است که موفق به اجرای آن نشده و انجام عملیات تروریستی در چهارشنبه سوری و انفجار در یکی از بانک ها از جمله دیگر اقدامات تروریستی بود که وی در آن ناکام ماند همچنین قصد انفجار بمب در مقابل وزارت خانه امور خارجه ایران یا سفارت چین را داشت که با دستگیری وی این اقدام تروریستی خنثی شد.

باز هم پای آمریکایی‌ها در میان است
طبق اعترافات متهم شارمهد، وی با ۹ نفر از افراد اف.بی.آی و سی.آی.ای ارتباط داشته که آخرین دیدار او به ژانویه ۲۰۲۰ باز می‌گردد.

به گفته متهم شارمهد، سه نفر از اعضای اف. بی. آی با وی تماس گرفته‌اند و با او گفت وگوهایی را داشته‌اند همچنین متهم شارمهد در اظهارات خود گفته است اگرچه افراد سیاسی به او کمک مالی نکرده‌اند اما با اعزام تیم آی.تی همه سیستم‌های رایانه‌ای او را ارتقا دادند.

همچنین در اقاریر این متهم آمده است که همه آی دی‌ها و پسوردهای گروهک در اختیار افسران اف.بی.آی قرار داشته و او مکاتباتی با وزیر امور خارجه و رئیس جمهور آمریکا نیز داشته است.

دولت آمریکا ویزای تاسیس شرکت تجاری، ویزای مخصوص قربانیان سیاسی و پناهنده به آمریکا، حق معاملات، حق کسب و کار، خدمات بیمه و بازنشستگی و خدمات امنیتی را به شارمهد اهدا کرده بود

دولت آمریکا ویزای تاسیس شرکت تجاری، ویزای مخصوص قربانیان سیاسی و پناهنده به آمریکا، حق معاملات، حق کسب و کار، خدمات بیمه و بازنشستگی و خدمات امنیتی را به شارمهد اهدا کرده بود.

در دادگاه نماینده دادستان گفت: متهم از طریق یکی از عوامل خود با دو نفر از اعضای موساد آشنا شده و تلاش داشته تا حمایت آنها را جلب کند و در همین راستا با شخصی به نام یعقوب آشنا شده و تلاش کرده طرح راه کوروش خود را به رئیس دولت رژیم صهیونیستی ارسال کند و همایشی در آمریکا و توسط برایان هوک با محوریت ایران و با حضور گروهک‌های تروریستی برگزار شده بود که جمشید شارمهد نیز در این همایش حضور داشت.

مرور اقدامات هولناک این گروهک تروریستی با دستور مستقیم شارمهد بسیار تکان دهنده است و آنچه در پس ذهن می آید این است که اگر اقدامات ناکام آنها میسر می شد، چه فجایع انسانی در پی داشت و جالب این است که اخیرا بی.بی.سی فارسی با انتشار خبری، این طور برای نجات کسی که دستش به خون انسان ها آلوده است، تلاش کرد «گروهی از فعالان حقوق بشر، کمپینی تشکیل داده‌اند و با اشاره به روند ربودن و انتقال آقای شارمهد به ایران و محاکمه او که اخیرا در تهران آغاز شده از دولت آلمان خواسته اند برای نجات جان این شهروند ۶۶ ساله آلمانی و خانواده او از این اقدام هولناک، اقدام فوری، جدی و مستمر انجام دهد. محکومیت عمومی مجازات اعدام و دعوت به احترام به حقوق بشر کافی نیست.»

متهمان این پرونده‌ها به خانواده‌های خود و وکیل دسترسی دارند و پرونده آنها به صورت علنی رسیدگی می‌شود

این در حالی است که ذبیح الله خداییان سخنگوی قوه قضاییه ۱۸ اسفند در نشست خبری درباره آخرین وضعیت پرونده های سرکردگان دو گروهک‌ تروریستی (حرکه النضال و تندر) گفت: این دو پرونده در جریان رسیدگی است و هنوز به اتمام نرسیده است و همه قوانین و مقررات مربوطه در رابطه با این پرونده‌ها و فرایند قانونی رعایت می‌شود.

خداییان با بیان اینکه رسیدگی‌ها به صورت علنی برگزار می‌شود گفت: علی رغم اینکه این دو گروهک مرتکب جرایم تروریستی متعددی شده‌اند و افراد زیادی را به شهادت رسانده‌اند اما مردم شریف ایران می‌بینند که در رسیدگی به این پرونده‌ها همه قوانین و مقررات از جنبه بین المللی و قوانین داخلی رعایت می‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه ادامه داد: متهمان این پرونده به خانواده‌های خود و وکیل دسترسی دارند و پرونده آنها به صورت علنی رسیدگی می‌شود.

وی ضمن اشاره به پرونده های مشابهی که در سایر کشورها مورد رسیدگی قرار گرفته اند افزود: در برخی از کشورهای خارجی متهمان دو سال و به صورت انفرادی در بازداشت موقت هستند در حالی که همه قوانین و مقررات مربوطه درباره این پرونده ها در کشور ما رعایت می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha