به گزارش ایرنا، بهلول تکلوی روز پنجشنبه در این زمینه بیان کرد: با توجه به اینکه برخی از بیماریهای مشترک از جمله بیماریهای پوستی و گوارشی در انسان (به ویژه کودکان) از طریق تماس مستقیم با ماهیان زینتی و قرمز منتقل میشود، خرید از مراکز فروش مجاز و بهداشتی مسقف دارای مجوز، لوازم شست و شو و ضدعفونی مناسب صورت گیرد.
وی افزود: اگر افراد سابقه بیماری پوستی و آلرژی دارند، برای دست زدن به ماهی، ظروف نگهداری و آکواریوم باید از دستکش استفاده نمایند و با رعایت بهداشت فردی، کودکان خود را از دست زدن و بازی کردن با ماهی بازدارند.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل اظهار کرد: شهروندان میتوانند برای ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی از محلول نمک طعام سه درصد، پرمنگنات پتاسیم، پرکلرین و یا بتادین استفاده نمایند و آب تعویض ماهی را مستقیم در چاه فاضلاب تخلیه کنند.
وی با هشدار نسبت به تخلیه آب در معابر عمومی و یا باغچه، اضافه کرد: رعایت توصیههای دامپزشکی و برنامهریزی بهداشتی در این راستا در جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک بسیار موثر است و مانع بروز مخاطرات بهداشتی خواهد شد.
تکلوی تاکید کرد: انتظار میرود شهروندان پس از عید نوروز با خودداری از رهاسازی ماهیهای تزیینی در رودخانهها و برکهها، آنها را در محلهای مناسبی که از سوی شهرداریها مشخص میشود، رهاسازی نمایند.
بهترین دمای نگهداری ماهی ۲۲-۲۶ درجه سانتیگراد و آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی حدود یک لیتر است.
نظر شما