بیتاله صادق زاده روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امسال همچنین ۲۵۵ هزار راس دام سبک و سنگین، ۲۵ میلیون قطعه طیور و بیش از ۵۱۸ هزار قطعه ماهی نیز تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
وی افزود: اعلام به موقع تعرفههای بیمه کشاورزی، توجه به معیشت کشاورزان و همخوانی آن با میزان حق بیمه، افزایش همخوانی و هماهنگی میان غرامت پرداختی و میزان خسارت، رفع مشکلات کارگزاران بیمه و توسعه آموزش از مهمترین راهکارهای افزایش سطح بیمه گری است.
صادق زاده اضافه کرد: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی عمومی از مزایای بیمه کشاورزی مهمترین راه افزایش ضریب نفوذ بیمه در بین جامعه هدف و گسترش روز افزون آن با هدف کمک به فعالان و بهره برداران بخش کشاورزی در زمان وقوع حوادث است.
معاون خدمات بیمه ای بانک کشاورزی آذربایجانغربی با اشاره به تمدیدمهلت بیمه گری محصولات کشاورزی تا ۲۲ اسفند ماه جاری گفت: پرداخت هرگونه خسارت فقط در قالب بیمه کشاورزی امکان پذیر است.
صادق زاده با بیان اینکه امسال برای زارعان تخفیف های ۱۰ درصدی بیمه لحاظ شده است، ادامه داد: بیمه به صورت اقساط برای اراضی با سطح بالا هم انجام می شود تا کشاورزان برای مشارکت در زمینه بیمه گری تشویق شوند.
وی افزود: کشاورزانی که تمایل به بیمه محصولات داشته باشند و در گذشته نیز دچار خسارت شدهاند، میتوانند سال زراعی جاری از محل غرامت به صورت تهاتر (پایاپای) نسبت به بیمه محصولات خود اقدام کنند.
صادق زاده با اشاره به آغاز بیمه گری اراضی کشاورزی از مهرماه امسال، تاکید کرد: سال زراعی گذشته میزان بیمه گری اراضی ۶۱ هزار و ۶۳۸ هکتار بود که امسال افزایش چشمگیری دارد.
به گزارش ایرنا، پرداخت به موقع و سریع غرامتها به کشاورزان نقش مهمی در تشویق آنان به بیمه گری اراضی دارد که این پرداختها بلافاصله بعد از پایان فصل برداشت آغاز میشود.
پرداخت غرامت گندم و جو در آذربایجانغربی به علت برداشت این محصول در بهار سریعتر بوده و این موضوع باعث می شود تا کشاورزان برنامه ریزی برای بیمه را به موقع انجام دهند.
اذربایجانغربی دارای حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار هکتار زمین زراعی و باغی است که ۶.۸ میلیون تن سالانه محصول در این اراضی تولید میشود.
نظر شما