حسین نجف زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران و در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا افزود: برخی اوقات تعاونی های مرزنشینان بدون مجوز خروج از شورای مبادلات مرزی، کالا را از استان خارج می کنند که همین امر قاچاق است.
وی اضافه کرد: پرونده مربوط به قاچاق در این بخش، در حال بررسی است و با حساسیت ویژه ای نیز مورد بررسی قرار می گیرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه عمده قاچاق در استان از طریق معابر غیررسمی است، اظهار کرد: نزدیک به ۲۰ درصد قاچاق در استان مربوط به گمرکات بوده و البته در این بخش شاهد قاچاق از طریق کالای همراه مسافر نیز هستیم.
نجف زاده ادامه داد: همچنین طبق آمار، هفت درصد پرونده های قاچاق در آذربایجان غربی به قاچاق سازمان یافته و حرفه ای تعلق دارد.
وی با بیان اینکه ۳۴ پرونده سنگین میلیاردی در حوزه قاچاق طی سال جاری در آذربایجان غربی رسیدگی شده، گفت: عرضه خارج از شبکه کالا توسط مدیر یک کشتارگاه، قاچاق نهاده های دامی توسط یکی از هیات های ورزشی، قاچاق خودرو خارجی، اظهار خلاف واقع در خصوص واردات توسط یکی از کارخانه داران، حمل کالای قاچاق توسط یکی از شرکتهای حمل و نقل، قاچاق ماشین آلات سنگین توسط یکی از موسسات عمومی از جمله این پرونده هاست که در برخی موارد رقم آنها به ۳۹۰ میلیارد ریال نیز می رسد.
وی افزود: در سال جاری همچنین ۴۸ پرونده قاچاق ارز در آذربایجان غربی تشکیل شده که شامل قاچاق روبل، یوان، دلار و لیر است.
به گزارش ایرنا، قاچاق از جمله مهمترین معضلات اقتصادی در آذربایجان غربی است که سالانه هزاران پرونده در این خصوص در تعزیرات حکومتی تشکیل می شود.
آذربایجان غربی با ۹۶۷ کیلومتر مرز، یکی از استان هایی است که بیشترین میزان کالای قاچاق در آن کشف می شود.
نظر شما