خاطره معنایی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: راهنمایان در جاها و اماکن تاریخی و گردشگری هرمزگان به خصوص بندرعباس مانند معبد هندوها، موزه مردم شناسی و پایگاههایی که جمعیت بیشتری به آنها مراجعه میکند مستقر میشوند.
وی ادامه داد: حضور راهنمایان را به ویژه در ورودیهای شهر بندرعباس، مسیرهای ورودی به هرمزگان مانند فرودگاه بندرعباسُ راهآهن بندرعباس و بندر شهید حقانی که محل عبور گردشگران به جزایر است استقرار خواهند یافت و به صورت شیفتی به مردم خدمت دهی میکنند.
وی اضافه کرد: تلاش داشتیم راهنمایان را در هتلها هم مستقر کنیم تا کسانی که در این واحدهای اقامتی اقامت خواهند یافت بتوانند با راهنمایی آنها از نقاط گردشگری این استان اطلاع یافته و از تورهایی که برگزار میشود استفاده کنند اما استقبال مناسبی از این پیشنهاد نشد.
دبیر انجمن راهنمایان گردشگری هرمزگان گفت: بسیاری از افرادی که وارد این استان میشوند تنها با جزایر کیش، قشم و هرمز و لارک آشنایی دارد و نسبت به سایر جاذبههای گردشگری هرمزگان ناشناخته است و به راحتی هم قابل دسترس نیست و باید فردی خبره آنها را راهنمایی کند تا مشکل و خطری حادث نشود.
مُعَنایی افزود: راهنمایان گردشگری در شهرستانها هم استقرار خواهند داشت که در هر شهر و شهرستان راهنماها و بلدهای محلی اهل همانجا مستقر میشوند و بر فعالیت این افراد از سوی سازمانهای و نهادهای متولی مانند اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نظارت میشود.
وی یادآور شد: البته نگرانیهایی هم وجود دارد که عمده آنها به دلیل ندادن اطلاعات به مردم است و راهنمایان با همکاری مسوولان تلاش دارند از ایجاد آنها جلوگیری کنند.
وی متذکر شد: اکنون فصل حضور مسافران و گردشگران به هرمزگان پس از ۲ سال شرایط کرونایی است و بسیاری از راهنمایان به تورهایی که وارد هرمزگان میشوند و یا از همین استان هستند خدمت دهی میکنند.
نظر شما