به گزارش خبرنگار ایرنا، عباس خاشعیسیوکی روز پنجشنبه در سیزدهمین جلسه هیات امنای بنیاد خیران حامی دانشگاه تربتحیدریه افزود: طرحهای مشارکتی به آن دسته از طرحهایی گفته می شود که ۵۰ درصد هزینه آن را خیران متقبل شدهاند.
وی گفت: علاوه بر آنها خیر نیکاندیش مهدی مروج تربتی نیز به تنهایی طرحهای بزرگی بنا کرده که تمامی هزینههای آن را خود متقبل شده و یک نمونه آن ساخت هشتمین سالن ورزشی زنده یاد بابک مروج تربتی در این دانشگاه با صرف اعتباری معادل ۶۴ میلیارد ریال است.
خاشعیسیوکی افزود: البته بعد از ساخت این سالن ورزشی مقرر شد، اجرای دیوار پیش ساخته بتنی و دیوار و نرده محوطه ضلع شمال دانشگاه با بودجه اختصاص یافته از محل ۵۰ درصد مشارکت خیران وزارت علوم انجام شود.
مدیرعامل بنیاد امور خیران دانشگاه تربتحیدریه نیز در معرفی این بنیاد گفت: این بنیاد در نهم آذرماه سال ۹۶ تشکیل و از آن زمان انعقاد تفاهم نامه و آغاز ساخت مسجد دانشگاه توسط خیران و نیز وزارت علوم، انعقاد تفاهم نامه ساخت خوابگاه دانشجویی توسط فرزندان مرحوم حاج طاهر حسنزاده، انعقاد تفاهمنامه اهدای زمین و آب کشاورزی توسط حجتالاسلام علیرضا رضایی، موافقت اولیه ساخت خوابگاه خواهران و مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه توسط نعمتالله منفرد، کمک به دانشجویان مستعد و کم بضاعت دانشگاه در طول سال و به ویژه در ماه مبارک رمضان را در کارنامه کاری خود جای داده است.
جواد انصاری در ادامه به ارایه گزارش مهمترین برنامههای بنیاد در سال ۱۴۰۱ پرداخت و افزود: زمینهسازی ساخت خوابگاه دختران، تسریع در تکمیل مسجد دانشگاه، برنامهریزی برای افتتاح رسمی سالن ورزشی شماره (۸) زنده یاد بابک مروج تربتی در هفته گرامیداشت مقام معلم، تدارک یک واحد آپارتمان در تهران و مشهد به عنوان اقامتسرا برای انجام و پیگیری کارهای اداری دانشگاه و اختصاص یک دستگاه وسیله نقلیه برای انجام کارهای اداری دانشگاه در شهرستان، در دست اقدام است.
مدیرعامل بنیاد امور خیران دانشگاه تربتحیدریه در پایان این نشست در بیان مصوبات جلسه به خبرنگار ایرنا گفت: تصویب تاسیس صندوق کارآفرینی و اشتغالزایی دانشجویان دانشگاه تربتحیدریه، پیگیری کارهای تامین آب کشاورزی صد هکتار زمین اهدایی حاج اسماعیل افرازی در فیضآباد برای کشت گیاهان دارویی و ایجاد درآمدهای پایدار برای دانشگاه با قول مساعد خیر محترم و کمک به اخذ سند ۲۰ هکتاری اراضی پژوهشکده زعفران، از مهمترین موضوعات مصوب شده در این جلسه بود.
انصاری افزود: در این جلسه همچنین ساخت خوابگاه، تکمیل آلاچیقها، خرید یک دستگاه تلفن همراه برای تصویربرداری و مستندسازی کارهای بنیاد مورد تاکید قرار گرفت.
وی گفت: عیدی ۱۵۰ هزاری تومانی خیر نیکاندیش حاج علی براتی کدکنی به ۵۰ نفر از دانشجویان بیبضاعت دانشگاه، اهدای پنج هکتار زمین و۲ هزار متر سوله مرکزی دانشگاه توسط خیر نیک اندیش عباس کریمی، اهدای سه هکتار زمین توسط خیر نیک اندیش ورثه مرحوم حاج محمد نوریان، اهدای صد هکتار زمین در بهترین نقطه فیضآباد توسط خیر نیک اندیش اسماعیل افرازی برای توسعه دانشگاه، اهدای پنج هکتار زمین در جلگه رخ توسط خیر نیک اندیش محمود فرشیدی به یاد مرحوم ابوالحسن فرشیدی برای ایجاد دانشکده کشاورزی، انعقاد تفاهم نامه و موافقت اولیه اهدای زمین و آب کشاورزی برای ایجاد سایت مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی این دانشگاه توسط خیر نیک اندیش حجتالاسلام علیرضا رضایی مطرح شد.
در پایان اعضای بنیاد به مناسبت هفته منابع طبیعی، با غرس نهال در محوطه دانشگاه به نام خود، در پویش اجتماعی "درختبان" مشارکت کردند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
تربتحیدریه- ایرنا- رییس دانشگاه تربتحیدریه با اشاره به تحقق طرحهای مشارکتی خیران با وزارت علوم گفت: با توجه به شرایط و تنگناهای مالی کشور، حمایت مالی این بزرگواران، رفتاری در حد ایثار است.
اخبار مرتبط
-
20هزار ميليارد ريال ارزش ريالي پروژه هاي ستاد خيرين وزارت علوم
فرش قرمز پيشكش، دلسردمان نكنيد
تربت حيدريه - ايرنا - يكي از خيران عضو بنياد خيران حامي دانشگاه تربت حيدريه با انتقاد عملكرد…
-
کمبود زمین اصلیترین مشکل دانشگاه تربت حیدریه
تربت حیدریه- ایرنا- در شرایطی که تنگناهای اقتصادی، کشور را تحت الشعاع خود قرار داده اما دانشگاه…
-
چند طرح عمرانی توسط خیران در دانشگاه تربتحیدریه در حال اجراست
تربتحیدریه- ایرنا- مدیر روابط عمومی و امور بینالملل دانشگاه تربتحیدریه گفت: چند پروژه عمرانی…
-
تكميل پروژه هاي دانشگاه تربت حيدريه 6000ميليارد ريال اعتبار نيازدارد
تربت حيدريه - ايرنا - رييس دانشگاه تربت حيدريه گفت: اين دانشگاه 18 پروژه نيمه تمام در دست اقدام…
نظر شما