دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تزریق دز سوم از کشور عقب‌تر است

مشهد- ایرنا- سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم‌اکنون ۳۴ درصد جمعیت هدف زیر پوشش این دانشگاه، دز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند که همچنان از میانگین کشوری عقب‌تر هستیم.

دکتر سید جواد حسینی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: نیازمند حضور پررنگ‌تر مردم در مراکز واکسیناسیون کرونا برای دریافت دز سوم هستیم که بدین منظور  مراکز سیار واکسیناسیون کرونا را گسترش داده‌ایم.

وی بیان کرد: هم‌اکنون 97 درصد از جمعیت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دز اول واکسن کرونا و 84 درصد این جمعیت دز دوم را دریافت کرده اند که این دانشگاه به لحاظ جمعیت تحت پوشش در تزریق دزهای اول و دوم از میانگین کشوری جلوتر است.

وی خاطر نشان کرد:دانشگاه علوم پزشکی مشهد با زیر پوشش داشتن بیش از 80 درصد از جمعیت خراسان رضوی، اکنون افزون بر 5 میلیون و 100 هزار نفر از جمعیت این استان را خدمات رسانی می کند.

دکتر حسینی ادامه داد: برنامه‌های ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی از ۲۵ اسفند ماه امسال آغاز خواهد شد و تا ۱۴ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد که موفقیت در این ماموریت، همکاری همه جانبه مردم و اصحاب رسانه را می‌طلبد.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همچنین نظارت ویژه میوه‌ فروشی‌ها، آجیل‌فروشی‌ها و شیرینی فروشی‌ها از ۱۵ اسفند ماه ۱۴۰۰ تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۱ با همکاری اتحادیه‌های مربوطه انجام می‌شود و قاطعانه اعلام می‌کنیم که سلامت مردم خط قرمز بوده و در این خصوص هیچگونه چشم پوشی نخواهیم داشت.

دکتر حسینی گفت: داشتن کارت واکسن کرونا برای تمامی مسافران نوروزی الزامی است  که در افراد بالای ۱۸ سال تزریق ۳ دُز واکسن کرونا و در افراد زیر ۱۸ سال تزریق ۲ دُز این واکسن الزامی و امری ضروری محسوب می‌شود.

کاهش فوتی های ناشی از کرونا

جانشین ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تک رقمی شدن فوتی‌های کرونایی در مناطق زیر پوشش این دانشگاه خبر داد و گفت: در شبانه روز گذشته 5 نفر بر اثر کرونا در این دانشگاه جان باخته اند.

وی بیان کرد: وضعیت نامناسب موج ششم بحران کرونا بهبوده یافته است اما نباید تصور کنیم که کرونا تمام شده و اومیکرون دیگر خطری ندارد، زیرا با کوچکترین غفلت زمینه ورود به موج هفتم بحران کرونا نیز فراهم خواهد شد.

دکتر حسینی افزود: هم‌اکنون مشهد در وضعیت نارنجی و قوچان، درگز، کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن در وضعیت قرمز کرونایی بوده و مابقی شهرهای استان در شرایط زرد هستند و هیچ شهر با وضعیت آبی در خراسان رضوی نداریم.

آماده باش تمام بیمارستان‌ها  در ایام نوروز 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت: در ایام نوروز با توجه به شرایط کرونایی تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی ، درمانگاه‌ها، داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی در آماده‌باش کامل هستند.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در حوزه درمان تمامی درمانگاه‌های سطح ۱ و ۲، کلینیک‌ها، بیمارستان‌ها و آمبولانس‌های شهری و جاده‌ای به همراه امداد هوایی  فعال هستند تا در صورت بروز هرگونه مشکل اقدام به‌موقع صورت پذیرد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تزریق دز سوم از کشور عقب‌تر است

دکتر بدیعی گفت: تعداد بستری‌های کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد  روند کاهشی داشته و هم‌اکنون ۲۱ درصد ظرفیت تخت‌های کرونا در این دانشگاه اشغال است.

وی از افزایش تعداد تخت‌های مراقبت ویژه اطفال در آستانه نوروز امسال خبر داد و گفت: تعداد ۲۶ تخت ویژه در بیمارستان تخصصی کودکان اکبر مشهد برای اطفال پیش بینی شده است  و ۱۲ تخت دیگر هم تا چند روز آینده در بیمارستان دکتر شیخ این شهر راه اندازی خواهد شد.

به گفته وی، برای هر تخت مراقبت ویژه اطفال یک و نیم میلیارد تومان هزینه شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha