مهدی رمضانی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: حدود ۲ هزار و ۷۰۰ کتابخانه به صورت مستقیم زیرنظر نهاد کتابخانهها و حدود ۸۰۰ کتابخانه به صورت مشارکتی هستند.
وی با اعلام حمایت خود از توسعه و گسترش کتابخانههای عمومی کشور ادامه داد: با وجود کاهش آمار کتابخانهها ولی در سایر موارد نظیر سالنهای مطالعه افزایش آمار داشتهایم.
دبیرکل کتابخانههای عمومی کشور اظهارداشت: خوزستان، استان پهناوری است و تعداد زیادی کتابخانه در این این استان وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه از توسعه کتابخانههای مشارکتی استقبال میکنیم، افزود: فلسفه وجودی نهاد کتابخانهها به عنوان نهاد عمومی غیردولتی، حمایت از موسسات و افرادی است که میخواهند از کتاب و کتابخوانی حمایت کنند.
رمضانی یکی از برنامههای خود را پر رنگ کردن این حمایتها دانست و گفت: اقدامات خوبی در حوزه ارسال کتاب برای کتابخانههای مشارکتی انجام شده که ثمرات آن به زودی مشخص میشود.
وی افزود: اختصاص نرم افزار، ایجاد آموزش و در اختیار قرار دادن اطلاعات و دانش اداره کتابخانه از جمله اقداماتی هستند که باید انجام شوند البته بخشی از آن در گذشته انجام شده و باید به صورت جدی تر پیگیری شوند.
به گزارش ایرنا دبیرکل کتابخانههای عمومی کشور که برای شرکت در آیین رونمایی از تقریظ کتاب حوض خون در اندیمشک به استان خوزستان سفر کرده بود در لابه لای سفر خود از تعدادی از کتابخانههای منطقه از جمله کتابخانه در حال توسعه مخبر بازدید کرد.
نظر شما