به گزارش حوزه سیاست خارجی ایرنا،نشست حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور و خطیب و امام جمعه موقت تهران همراه با هیأتی از مسئولان این ستاد با مهندس محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران و جمعی از مدیران و مسئولان این سازمان در سالن شهید شهریاری برگزار شد.
در این نشست محمد اسلامی معاون رییس جمهور با ابراز خرسندی از برگزاری نشست امر به معروف و نهی از منکر، اعیاد شعبانیه و ولادت با سعادت حضرت امام حسین (ع)، حضرت امام سجاد (ع) و حضرت ابوالفضل العباس (ع) را تبریک گفت و اظهار داشت: در این ماه یکی از امور مهمی که در راستای احقاق حق است را سازماندهی مجدد می کنیم تا بتوانیم در مسیر اعتلای کشور و جامعه گام برداریم. این موضوع هم تکلیفی فردی و هم اجتماعی است. مهم رشد و تعالی است که جامعه، یک جامعه مومن، متعهد و پاسخگو باشد و مسئولین آن در ترازی قرار بگیرند که برای سایرین الگو باشند. چون در هر صورت مهمترین نماد انقلاب اسلامی باید اقامه معروف باشد و اگر بخواهیم دو مشخصه انقلاب اسلامی را نام ببریم؛ مهمترین آن اقامه معروف است. همانطور که رسول گرامی اسلامی فرمودند " إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ اَلْأَخْلاَقِ"، به طوری که از آن اخلاق و ارزش های اسلامی متجلی شود. از خدای متعال می خواهیم به برکت این ماه این توفیق را به همه ما بدهد که بتوانیم عامل به این معنا باشیم و در این راه گام برداریم.
اسلامی تاکید کرد: همانطور که مستحضرید سازمان انرژی اتمی ایران یکی از نمادهای تمدنی انقلاب اسلامی است، علم و صنعت و گسترش آن در جهان در خیلی موارد مرهون ایران و اسلام است و امروز طی جریانات مهم تحریفی در دنیا در تلاش است تا علم و ظهور و بروز و رشد آن را به اسرائیل نسبت دهد و جایزه نوبل هایی که توزیع شده را به یهودی ها نسبت می دهند. آنها اسلام، جهان اسلام و ایران را که سردمدار و پیشتاز توسعه علم بوده و می باشد را با شعاری که شعار همیشگی استکبار است- پیشتازی برای پیشوایی- به گونه ای در دنیا ترویج می دهند تا همواره خودشان را پرچم دار و حاکم مطلق برای فناوری های نوین بدانند و با شیوه های گوناگون ما را متوقف نمایند.
وی ادامه داد: برای همین هم اجازه نمی دهند کشوری مثل ایران که تنها کشوری است که تحت پرچم و مدیریت آنها واقع نمی شود، بتواند خود اتکاء و خودکفا علم تولید کند و به فناوری های نوین دست پیدا کند. به همین دلیل سعی می کنند تخریب کنند، مزاحمت و موانع ایجاد کنند، تهدید و تطمیع بکنند و با هر وسیله ای سعی کرده اند در این سال های پس از انقلاب به جریان تولید علم و فناوری ضربه بزنند که نکند در دنیا صدایی بلند شود، آوازه و جریان و ظرفیتی باشد که غیرخودشان توانسته است به این درجه والا نائل شود. چون امروز علم و فناوری پیشرفته قدرت است، قدرت ساز است و قدرت آفرین است. این همان چیزی است که مقام معظم رهبری در طی این سالهای اخیر به ویژه روی آن تاکید موکد داشتند که توسعه و تولید علم و توسعه فناوری روز افزون باید گسترش پیدا کند تا کشور بتواند قدرتمند شود.
رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: امروز ما در مواجهه با جهان استکبار قرار داریم و سازمان انرژی اتمی پیشران مقابله با این جریان است. ما با صهیونیست ها و دشمن مواجه هستیم، ما روزمره تهدید می شویم و هدف تهاجم قرار داریم. به لطف خدا الان سازمان با تقدیم شهدای والامقام، مسیر خودش را خیلی شکوهمند طی کرده است. امروز عرض می کنم که جریان متعهدی در سراسر سازمان شامل جوانان باسواد، دانشمند، غیرتمند، فرقی ندارد خانمها یا آقایان، با افتخار در این سازمان وارد شده اند و این سازمان امروز یک ثروت مهم انسانی در اختیار دارد.
وی در ادامه گفت: تلاش ما این است که با سازماندهی و اعمال مدیریت صحیح بتوانیم این شکوفایی، این ثروت و سرمایه را در جهت پیشبرد بیشتر، قویتر و قدرتمند کشور در حوزه فناوری های نوین پرشتاب پیش ببریم و اجازه ندهیم که این موانع و مشکلاتی که در سر راه کشور ایجاد کرده اند خللی در اراده کارکنان به وجود بیاورد و این یک بخش است که به بدنه سازمان مربوط می شود. بخش مهمتر جامعه است که می پرسند این همه هزینه هسته ای برای ما چه فایده ای دارد. دشمن هم الان به گونه ای این را در جامعه القاء کرده که متاسفانه جامعه نخبگان، کسانی که تریبون دارند و قدرت بیان و نویسندگی دارند، قرینه سازی می کنند. آخر برای چه؟ آیا این توسعه هسته ای با تحریم های به وجود آمده برای کشور مانع پیشرفت نشده است؟ القاء می کنند که توسعه کشور را به عقب برده است.
اسلامی با بیان اینکه در ذهن مردم القاء می کنند که رفتن ما در حوزه هسته ای یک اشتباه بزرگ تاریخی بوده است، تصریح کرد: این همان حرفی است که دشمن می زند و برای ما ممانعت ایجاد می کند. کاربردهای فناوری هسته ای در حوزه کشاورزی، محیط زیست، صنعت، بهداشت و درمان و غیره مواردی است که ما در آنها خیلی جای کار داریم که نمونه بارز و ساده آن در بخش کشاورزی و مواد غذایی، پرتودهی است که عمر و ماندگاری محصولات را افزایش می دهد و آفت پذیری آنها را کاهش می دهد و از اسراف حدود ۳۰ درصدی که ما دورریز داریم جلوگیری می کند. در ثانی می تواند برای صادرات که الان مشکلات دارد و نمی پذیرند. آن مانع را هم برطرف کرده و به گسترش اقتصاد کمک کند. همچنین تولید برق از انرژی هسته ای که تاکنون بطور شایسته و بایسته برای آن کار نکرده ایم. مقام معظم رهبری با هوشمندی به این موضوع پرداختند. شما نگاه کنید ایشان از هر فرصتی استفاده می کنند. ایشان در روز درختکاری هنگام کاشت درخت فرمودند که ما باید به سمت انرژی های پاک برویم که تولید برق هسته ای یکی از آن کارهای مهمی است که باید انجام دهیم. بنابراین ما یک عقب ماندگی بزرگ در کشور در حوزه هسته ای داشته ایم که باید آن را مهار کنیم و از این پس قوی تر حرکت کنیم.
اسلامی ادامه داد: برنامه ما حرکت پرشتاب در عرصه های مختلف صنعت هسته ای است. بنابراین هم بر کیفیت زندگی مردم اثر می گذاریم هم کارکنان مان را تشویق می کنیم و هم از لحاظ اقتصادی قدرت کشور را افزایش می دهیم.
وی در پایان گفت: بنابراین مهمترین معروف های ما امروز این جهت گیری ها است که در همین چندماه گذشته به لطف الهی توانستیم سندهای مهم مورد نیاز که نشان می دهد که هستیم و چه هستیم؟ و به کجا می خواهیم برویم، مدینه فاضله ای که داریم به سمت آن می رویم، در این حوزه کدام است. اینها را تولید و تدوین کردیم و در آستانه انتشار قرار گرفته که بتوانیم هم برای خودمان تکلیف را معرفی کنیم و هم مردم و مسئولان ارشد ما بتوانند مطالبات خودشان را پیگیری کنند، به نحوی که انشاء الله تولد دوباره ای در آستانه قرن جدید که شروع می کنیم، برای سازمان اتفاق بیفتد.
نظر شما