رییس اداره فرهنگ: گردشگری فرهنگی و ادبی در کاشان نیازمند توجه است

کاشان - ایرنا - رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان با اشاره به ظرفیت‌های ویژه این شهرستان در حوزه گردشگری فرهنگی و ادبی گفت: این مهم در کاشان مغفول مانده و نیازمند توجه برنامه‌ریزان حوزه گردشگری است.

میثم نمکی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: باید در خصوص فرهنگ و ادب کاشان برنامه‌ریزی‌هایی مدونی صورت گیرد تا این بخش مغفول گردشگری رونق یابد.

وی ادامه داد: بقعه‌های ملامحسن فیض کاشانی، کمال‌الدین علی محتشم کاشانی و مزار سهراب سپهری در مشهد اردهال کاشان در نوع خود دارای جاذبه‌های جالب و ممتازی برای علاقمندان به حوزه فرهنگ و ادب است.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان بیان کرد: خانه‌های تاریخی که محل تولد و زندگی عالمان دینی، شاعران، ادیبان و هنرمندان این منطقه بوده است نیز می‌تواند جذابیتی برای گرشگران داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: خانه تاریخی سرور اعظم باکوچی متخلص به سپیده کاشانی که قرار است توسط اداره میراث فرهنگی به موزه تبدیل شود و خانه‌های کمال‌الملک و محتشم کاشانی نیازمند بازپیرایی است تا بتوان از ظرفیت آنها برای حوزه گردشگری فرهنگی و ادبی استفاده شود.

نمکی تصریح کرد: کاشان در حوزه هنر نیز می‌تواند ظرفیت‌‎ها و قابلیت‌های خوبی را برای گردشگران ایجاد کند که البته نیازمند زمانی برای فراهم کردن زیرساخت‌های آن است.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان از آماده شدن موزه عکس و فیلم کاشان در بخش نرم‌افزاری خبر داد و گفت: این موزه در بخش سخت افزازی، فضا و مکان آن دارای مشکل است. 

وی افزود: برای راه‌اندازی موزه اسناد، مطبوعات و کتاب نیز اقدام‌هایی توسط بخش خصوصی انجام شده است و اگر به اختصاص فضا و مکان این موزه توجه شود در آینده به عنوان حوزه‌های جدید گردشگری برای مردم آماده می‌شود.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان اظهار داشت: نگاه مسوولان نباید در بحث میراث فرهنگی همواره معطوف به گذشته و به داشته‌‎های فرهنگی و سرمایه‌های تاریخی باشد، بلکه باید در زمینه ایجاد جاذبه‌هایی که مورد توجه قشر جوانان نیز است اقدام‌های جدیدی صورت گیرد.

به گفته وی، در ایجاد موزه مجازی فیلم و عکس و همچنین اسناد و مطبوعات باید به طور هدفمند برای گروه‌های مخاطب در آینده برنامه‌ریزی شود تا سفرهای گردشگران و دوستداران فرهنگ، هنر، ادب و رسانه به کاشان خاطره‌انگیزتر و متنوع‌تر شود.

نمکی با بیان اینکه کاشان همواره یکی از شهرهای پرافتخاری است که در ذهن، زبان و خاطره مردم ایران جایگاه ویژه‌ای دارد، اضافه کرد: مکان‌های تاریخی و طبیعی این شهرستان جذابیت‌های خاص و دل‌انگیزی برای گردشگران داخلی و خارجی دارد که همه ساله سبب حضور آنان در این خطه می‌شود.

کاشان که به دلیل سبقه فرهنگی، مذهبی، اعتقادی و مردمان متدین از دیرباز به دارالمومنین مشهور است، در زمره شهرستان‌های با ظرفیت‌های متعدد در حوزه‌های مختلف و نگاه ویژه دولتمردان به شمار می‌رود.

این خطه با مساحت چهار هزار و ۳۹۲ کیلومتر مترمربع و جمعیت ۳۶۴ هزار و ۴۸۲ نفر بر پایه سرشماری سال ۱۳۹۵، پرجمعیت‌ترین شهرستان اصفهان پس از مرکز این استان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha