به گزارش ایرنا از آموزش و پرورش، یوسف نوری در دیدار با تعدادی از مدالآوران المپیادهای علمی بین المللی و کشوری و اعضای کانون دانش پژوهان نخبه که در ساختمان شهید رجایی اظهار داشت: کانون دانش پژوهان نخبه، نقش حلقه میانی را بین حاکمیت و مردم ایفا میکنند. بنابراین برای تحقق عدالت تربیتی باید از حداکثر ظرفیت این حلقه میانی بهرهمند شویم.
وی باور داشتن را یکی از عوامل موفقیت توصیف و تصریح کرد: همه مراحل مسیر نخبگی، مهم و ارزشمند است اما چنانکه رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) تاکید فرمودهاند؛ مهمترین بخش این فرآیند تاثیر تربیتی است که بر روی خود افراد نخبه ایجاد میشود.
وزیر آموزش و پرورش، نقش تربیتی نخبگان را بسیار مهم دانست و افزود: انتظار میرود طرح شهاب و مدارس سمپاد در فرآیند شناسایی و معرفی دانش آموزان با استعداد به کانون دانش پژوهان نخبه همکاری و بیش از پیش تلاش کنند.
نوری با اشاره به توجه جدی رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) به نخبگان، خاطرنشان کرد: نخبگان در حالی که مسیرهای علمی را طی میکنند شخصیت خود را نیز میسازند و سپس به انتشار ویژگیهای خوب نخبگی در جامعه میپردازند.
وی با اشاره به اینکه مدیریت جهادی، بهترین نوع مدیریت است، ادامه داد: کار جهادی، بسیار ارزشمند است و نخبگان در این مسیر ارزشمند قرار گرفتهاند، هر چند این مسیر دارای سختیهایی میباشد اما با تلاش بیشتر به موفقیتهای ارزشمندتری میتوان رسید.
عضو کابینه دولت مردمی از اهتمام دولت در بهکارگیری نخبگان خبر داد و تصریح کرد: کتابهای خوبی را کانون دانش پژوهان نخبه به چاپ رسانده است. کانون باید گستره فعالیتهای خود را در راستای برقراری عدالت آموزشی در سایر نقاط کشور توسعه دهد و به صورت شبکهای فعالیت و دانش آموزان مستعد را جذب و هدایت کند.
نوری گفت: یکی از روشهای مبارزاتی حضرت امام خمینی (ره) فعالیتهای شبکهای بود لذا کانون نخبگان نیز باید با بهرهمندی از این الگو به صورت شبکهای فعالیت کند و به نخبه پروری بپردازد.
وی ادامه داد: خیرین میتوانند در فراهم کردن زیرساخت فعالیتهای نخبگان ایفای نقش کنند و زمینه را برای ظهور و بروز استعدادهای نخبگان کشور فراهم سازند.
کانون دانش پژوهان نخبه یکی از تشکیلات مردم نهاد و دارای۵۰۰ عضو است که با عضوگیری از بین مدالآوران ملی و جهانی به صورت شبکهای در سطح کشور به فعالیت میپردازد و در شناسایی و تربیت دانش آموزان مستعد و دارای استعداد برتر، تلاش میکند.
به گزارش ایرنا، شهاب در واقع مخفف شناسایی و هدایت استعدادهای برتر است که آموزش و پرورش تصمیم دارد با اجرایی کردن این طرح گامی در راستای شناسایی استعدادهای مختلف دانش آموزان بردارد.
نظر شما