سید امان اله جهانبین روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با هدف ارائه خدمات امداد و نجات در حوادث و سوانح احتمالی در نقاط پرتردد و خطرپذیر استان در قالب طرح ملی امداد و نجات نوروزی مبادرت به استقرار پست های موقت، جدای از پایگاه های ثابت و شبانه روزی در سطح استان شده است.
وی افزود: تا با به کارگیری نیروهای امدادی و خودروهای امداد و نجات نسبت به تسریع در انجام عملیاتهای امداد و نجات جاده ای و ترافیکی و کاهش آسیبهای ناشی از حوادث و سوانح احتمالی و افزایش ایمنی و آرامش روحی و روانی مردم در سفرهای نوروزی اقدام نمایند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بنابراین طرح ملی امداد و نجات نوروزی ۱۴۰۱ با رویکرد عملیاتی و پیشگیری از بیماریهای کرونا با تکیه بر وظایف و شرح خدمات مصوب ابلاغی به مدت ۲۰ روز با استقرار پست های موقت و آمادگی کامل پایگاه ها و مراکز عملیاتی امداد و نجات در سراسر استان از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ آغاز و تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ ادامه می یابد.
جهانبین ابراز داشت: در هر شبانه روز ۱۷۱ (نفر روز) نیروی امدادی در قالب ۱۷ تیم عملیاتی در صحنه و۱۸ تیم پشتیبانی و آنکال در طرح امداد و نجات نوروزی ۱۴۰۱ در ۶ پایگاه امداد و نجات بین شهری( ثابت) و چهار پایگاه موقت(سیار) خواهند بود.
وی ادامه داد: این نیروها از ۹دستگاه آمبولانس، ۱۲ خودروی امداد و نجات کمک دار، ۵ خودروی ست نجات دو دستگاه کامیون دو دستگاه آرگو بهره مند اند و آمادگی شبانه روزی شماره تماس تلفنی(۱۱۲) مرکز پاسخگویی به نیازمندی های امدادی در خدمت هم استانی ها و مسافران نوروزی خواهند بود.
نظر شما