یک انبار عرضه غیرمجاز سوسیس و کالباس در کرمانشاه کشف شد
عکس آرشیوی است

کرمانشاه- ایرنا- مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو کرمانشاه گفت: طی بازرسی‌های نوروزی که از ۲۶ اسفند ماه آغاز شد یک کارگاه تولید پیتزای نیمه‌آماده و انبار سوسیس و کالباس غیرمجاز توسط بازرسان دانشگاه علوم پزشکی کشف شد.

دکتر «کیومرث رحیمی» روز دوشنبه به ایرنا افزود: این کارگاه در یک مکان غیربهداشتی اقدام به آماده‌سازی خمیر و مواد پیتزا با مواد تاریخ انقضای مخدوش شده می‌ کرد.

وی اظهار داشت: پس از پیگیری های لازم، بازرسان به سرمنشا آن یعنی یک انبار فرآورده‌های گوشتی غیرمجاز در یک آپارتمان مسکونی رسیدند که در همان مکان اقدام به عرضه انواع سوسیس و کالباس تاریخ گذشته به صورت عمده می‌کرد.

مدیر نظارت بر فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو در ادامه گفت: در این بازرسی حدود یک هزار کیلوگرم سوسیس و کالباس، حدود ۳۳۰ کیلوگرم سس کچاپ و بیش از ۵۰۰ کیلوگرم سس مایونز تاریخ گذشته از این مکان کشف و توقیف شد.

وی افزود: بازرسی‌ها در ایام نوروز تا پایان تعطیلات ادامه دارد و به طور معمول سالن‌های زیبایی بانوان، فروشگاه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی و عطاری‌ها مورد پایش قرار می‌گیرند، اما اگر موردی هم به صورت گزارش و یا شکایت دریافت شود سریعا به آن رسیدگی خواهد شد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۶۰ هزار واحد صنفی مختلف است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha