به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر «بهروز رحیمی» عصر سه شنبه در نشستی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود:یکی از اقدامات اساسی در حال انجام در وزارت بهداشت، تعیینتکلیف و ساماندهی نیروهای انسانی به دلیل اهمیت منابع انسانی در این وزارتخانه است.
وی اضافه کرد: سال گذشته از محل تبدیل وضعیت ایثارگری در مجموعه وزارت بهداشت ۶۷ هزار نفر تبدیل وضعیت شدند و همچنین از محل مجوزهای استخدامی ستاد ملی کرونا ۳۴ هزار نفر به استخدام مجموعه وزارت بهداشت درآمدند هرچند که کمبود نیروی انسانی به دلیل حجم عظیم اقدامات کرونایی کماکان به شدت احساس میشود و همچنان به دنبال جذب نیرو هستیم.
معاون توسعه وزارت بهداشت گفت: پیگیری اخذ مجوز جذب یکصد هزار نفر نیرو در دستور کار وزارت بهداشت است که رشتههای بهداشتی و درمانی بخصوص رشته پرستاری، در اولویت این موضوع است.
وی افزود: باتوجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رییس جمهوری درخصوص ثبات و امنیت شغلی کارکنان نظام سلامت امیدواریم در سال ۱۴۰۱ نیروهایی که در دوران همهگیری ویروس کرونا بار زیادی را تحمل کرده و ایثارگرانه زحمات فراوانی را متقبل شدهاند ازجمله نیروهای ۸۹ روزه، نیروهای شرکتی و نیروهای طرحی تبدیل وضعیت شده و به امنیت شغلی برسند.
رحیمی در ادامه عنوان کرد: در مجموعه وزارت بهداشت بیش از پنج هزار پروژه بهداشتی و درمانی نیمهکاره وجود دارد که اولویت اصلی ما اتمام این پروژهها با اولویت پروژههای بهداشتی است.
وی محور اصلی سفر یک روزه خود به کرمانشاه را بازدید از پروژههای عمرانی حوزه بهداشت و درمان دانست و گفت: مرکز جامع سرطان کرمانشاه یکی از اقدامات چشمگیر در حوزه درمان بیماران سرطانی است که پیشرفت ۷۵ درصدی داشته و امیدواریم بهزودی به بهرهبرداری برسد.
معاون توسعه وزارت بهداشت اضافه کرد: به دلیل وضعیت خاص استان کرمانشاه و حجم عظیمی که از بار بهداشت و درمان کشور که در این منطقه وجود دارد، پروژههای این استان از اولویتهای وزارت بهداشت است و پروژه اورژانس بیمارستان طالقانی تامین اعتبار خواهد شد.
وی تاکید کرد: پروژههای بهداشتی و درمانی با اولویت مناطق مرزی و محروم مانند استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۱ با سرعت بیشتری باید به بهرهبرداری برسند.
رحیمی امروز از پروژه های بهداشتی و در مانی در شهرستانهای کرمانشاه و بازدید کرد و قول مساعد برای تامین اعتبار و بهره برداری به موقع برخی از این طرحها را داد.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، دو بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و دو بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.
۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و دو رشته کاردانی است.
این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.
۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشتههای دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر میشود.
نظر شما