به گزارش ایرنا از سازمان منطقه آزاد قشم، دکتر یاسر مرادی اظهار داشت: ۲۶ تن از این پزشکان در نوبت نخست تعطیلات در رشتههای ارتوپدی، قلب، اطفال، بیهوشی، جراحی، ارولوژی، زنان و زایمان، طب اورولوژی، داخلی و بقیه رشتههای پایه از ابتدای تعطیلات (۲۵ اسفند ۱۴۰۰) در بیمارستان قشم مشغول خدمات رسانی بودند.
وی ادامه داد: با آغاز نیمه دوم تعطیلات، بقیه پزشکان متخصص این بیمارسان که پزشکان متخصص گوش، حلق و بینی هم در جمع آنان است، کار درمان بیماران را انجام خواهند داد.
به گفته رییس کمیته بهداشت و سلامت سفر قشم، در بعضی رشتههای همانند زنان و زایمان سه پزشک متخصص، قلب و پزشک جراح چهار پزشک و در رشته داخلی هم سه پزشک متخصص انجام وظیفه میکنند.
مرادی اضافه کرد: روزانه به طور متوسط بین ۲۶۰ تا ۲۷۰ بیمار به بیمارستان پیامبر اعظم (ص)، ۱۵ تا ۳۰ نفر به درمانگاه شهید ذاکری و همین تعداد هم به مرکز درمانی خلیج فارس در روستای جی جیان قشم مراجعه میکنند.
وی با اعلام اینکه خوشبختانه تاکنون نیازی به انتقال بیماران به بندرعباس مرکز استان هرمزگان نداشتهایم، یادآور شد: یک فروند آمبولانس دریایی در بندر بهمن شهر قشم برای انتقال احتمالی بیماران به بندرعباس مستقر است و در مواقع حاد و ضروری تر هم امکان استفاده از آمبولانس هوایی مستقر در فوریتهای استان هرمزگان فراهم است.
برای شنا کردن بیگدار به آب نزنید
رییس کمیته بهداشت و سلامت سفر قشم ار مهمانان و گردشگرانی که به این جزیره سفر میکنند خواست به اهمیت تفاوت شنا کردن در استخر و دریا واقف باشند و بیگدار دل به دریا نزنند.
وی توضیح داد: نا آشنا بودن میهمانان با شرایط سواحل قشم و بخشهای عمیق آن، موجب حوادث ناگواری شده به طوری که در ایام تعطیلات شش روز گذشته در سه حادثه غرق شدن افراد، سه نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادهاند.
مرادی همچنین به مراجعه افرادی که بر اثر تصادفات برون و درون جادهای به بیمارستان قشم و مراکز درمانی مراجعه کردهاند، اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در این تصادفات، افراد فوتی نداشتیم.
جزیره قشم در جنوب ایران این روزها با حضور انبوه میهمانان و گردشگران که از سه مسیر هوایی، زمینی و دریایی وارد این منطقه شدهاند، شور و حال وصف ناپذیری پیدا کرده است.
نظر شما