قنبر نارویی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: به دلیل سخت گذر بودن و نبود جاده برای ورود خودرو آتش نشانی در باغات، و وزش باد کار خاموش کردن آتش سوزی به سختی پیش رفت.
وی با بیان اینکه دلیل آتش سوزی توسط کارشناسان در دست پیگیری است، افزود: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع این حادثه خودروی آتش نشانی به محل اعزام شد اما به دلیل سخت گذر بودن و وزش باد خسارات سنگینی وارد شد.
مدیر جهاد کشاورزی لاشار با بیان اینکه کار اطفای حریق توسط نیروهای آتش نشانی و مردم منطقه انجام شد، گفت: برای جلوگیری از آتش سوزی، باغداران باید ضایعات درختی را به بیرون از باغ منتقل و از آتش زدن آنها در باغ و مجاورت درختان خودداری کرد چرا که انباشتن شاخ و برگ ضایعات درختان در یک محل در صورت آتش سوزی، حریق را به سرعت گسترش داده و باعث آسیب های مالی و جانی میشود.
فرا رسیدن گرما برای نخلداران و کشاورزان این خطه از کشور دردسرهای فراوانی به همراه دارد چرا که سال هاست به علت خشکسالی های پی در پی شاهد آتشسوزی نخلستانها و نابودی درختان هستند و این امر با توجه به وابستگی زندگی اکثر مردم بویژه در مناطق جنوبی استان به باغات میوه و نخلهای خرما خسارات سنگینی را بر آنان وارد کرده است.
گرمای بیش از حد دمای هوا در این دیار باعث افزایش آتش سوزی باغات شده به گونهای که هرساله ده ها هکتار از عرصه های طبیعی سیستان وبلوچستان عمدتا با دخالت انسان در آتش میسوزد و تلی از خاکستر در زیستگاه ها و رویشگاه های طبیعی این استان برجا میماند.
نظر شما