به گزارش ایرنا ، طرح ۳۰ شب ۳۰ مسجد برای نخستین بار در کشور سال ۸۹ از سوی دانشگاه علوم پزشکی بابل به اجرا درآمد و از سال ۹۹ با شیوع کرونا و ممنوع شدن برگزاری برنامه های جمعی در ماه رمضان متوقف شده بود.
در این طرح گروه های پزشکی تخصصی و عمومی به صورت داوطلبانه هر شب به مساجد شهرستان بویژه در مناطق محروم مراجعه می کنند و ضمن ویزیت رایگان ، مسایل بهداشتی و سبک زندگی را به مردم آموزش می دهند.
هدف از اجرای این طرح را ویزیت رایگان افراد محروم روستاها و رضایتمندی قشر آسیب پذیر جامعه، حضور پزشکان در فضای مسجد در ماه مبارک رمضان و گسترش پیوند علم و معنویت، گسترش روحیه جهادی و داوطلبانه در بین جامعه پزشکی، آموزش چهره به چهره و ارائه مطالب آموزشی ویژه روزه داران و بیماری های شایع، ارائه خدمت کادر پزشکی و حضور ملموس مسئولین و پزشکان در بین مردم اعلام شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در این باره به خبرنگار ایرنا گفت که طرح سی شب سی مسجد ماه مبارک رمضان امسال با همکاری بسیار صمیمانه و جدی بسیج جامعه پزشکی و با حضور بیش از ۲۰۰ پزشک فوق تخصص، متخصص، پزشک عمومی، دندانپزشک، پرستار و ماما، اورژانس ۱۱۵، خدمات دندانپزشکی سّیار، واکسیناسیون علیه کرونا، ترویج زایمان طبیعی و فرزندآوری، سنجش فشار خون و قند خون، ویزیت مامایی اجرا خواهد شد.
دکتر سید علی مظفرپور یکی از برنامه های امسال را سخنرانی با محوریت مقابله با کرونا برشمرد و افزود : این طرح در سال ۸۹ برای اولین بار در کشور با تعداد ۱۰ پزشک عمومی، سه متخصص، ۱۷ پرستار از سوی دانشگاه علوم پزشکی در بابل اجرا شد و در سال ۹۸ به همت بیش از ۵۶ پزشک متخصص و فوق تخصص، ۱۰ پزشک عمومی، ۱۱ دندانپزشک، ۸۱ پرستار و۲۲ ماما، ۷۵ همکار اورژانس ۱۱۵ دانشگاه ، ۱۵ سخنران ( آموزش سلامت ) برگزار شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه نیز به صورت مستمر در این ۳۰ شب حضور فعال خواهد داشت و خدمات سرپایی دندانپزشکی شامل کشیدن، جرم گیری و پر کردن را ارائه می کند.
دکتر مظفرپور اضافه کرد: یکی دیگر از نکات قابل اهمیت در طرح ۳۰ شب ۳۰ مسجد امسال بحث آموزش محور بودن و ارتقای سطح آگاهی مردم شهر و روستا در مورد سبک زندگی و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر خواهد بود که توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل و کارشناسان مربوطه اجرا می شود.
نظر شما