به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، قاسم عموعابدینی در نشست سراسری روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با تأکید بر ضرورت ازسرگیری آموزش حضوری در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی افزود: برای اینکه این مهم برای عموم دانشجویان فراهم شود که بتوانند از آموزش حضوری بهرهمند شوند، تسهیلات ویژهای در نظر گرفته شده است؛ از جمله اینکه امکان حذف و اضافه برای دانشجویانی که به هر دلیلی امکان حضور ندارند، فراهم باشد.
وی افزود: همچنین شرایطی فراهم شود که دانشجویانی که در واحدهای خودگردان هستند، در صورت نیاز بتوانند از واحدهای دیگر دانشگاه یا به صورت مهمان در تکدرس در شهرهای محل سکونت خود استفاده کنند.
معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه تکنولوژیهای نوین مبحث آموزش را متحول کرده است، اظهار داشت: در شرایط همهگیری کرونا، باوجود سختیهایی که داشت، ظرفیت بسیار خوبی در آموزشهای الکترونیکی ایجاد شد که باید این مزیت را در شرایط آموزش حضوری نیز حفظ و برای ارتقای آن تلاش کرد.
عموعابدینی ادامه داد: ارتباط مجازی و برخط دانشجویان با اساتید در خارج از ساعات آموزشی و فراهم بودن شرایط برای بهرهمندی همه دانشجویان در نقاط مختلف کشور از آموزش اساتید برجسته از جمله مزیتهای آموزش الکترونیکی است که باید حفظ شود و استمرار داشته باشد.
معاون آموزشی وزارت علوم خاطرنشان کرد: آییننامه جدید آموزشی تدوین شده است که در روزهای آینده به دانشگاهها ابلاغ میشود و انتظار میرود همه دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در تسریع اجرای آن اهتمام داشته باشند.
نشست سراسری رؤسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی با دو موضوع ازسرگیری آموزش حضوری و راهکارهای اجرایی کردن شعار سال، امروز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
به گزارش ایرنا، در نخستین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در سال جدید مصوب شد که از ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ تمام مدارس و دانشگاههای کشور به صورت حضوری فعالیت کنند و ساعات کار ادارات نیز به پیش از آغاز کرونا بازگردد.
نظر شما