به گزارش ایرنا، این بومگردی در وسعت ۷۰۰ مترمربع دارای پنج اتاق و فضای باز است و برای ساخت آن ۱۵ میلیارد ریال توسط بخشخصوصی سرمایه گذاری شده است .
سرپرست فرمانداری مهریز در آیین افتتاح طرح گفت: برای ایجاد اقامتگاههای مناسب به خصوص بومگردی برای رفاه حال مسافران و گردشگران همکاری بخشخصوصی در این زمینه بسیار موثر است و رویکرد بخش دولتی در حوزه گردشگری حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی در این صنعت است.
محمد دهقان بنادکی با بیان اینک زمینه برای حضور و فعالیت بخشخصوصی برای سرمایهگذاری در حوزه گردشگری در شهرستان مهریز فراهم است، مشارکت بیشتر این بخش را در اجرای طرحهای مختلف خواستار شد.
مهریز ۶۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده دارد که تاکنون ۱۱۰ مورد آن به ثبت آثار ملی رسید و باغ پهلوانپور و قنات حسنآباد مشیر و دهنو این شهرستان در فهرست آثار جهانی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) نیز ثبت شد.
تاکنون از میان صنایع دستی، رشته سنگتراشی، چاقوسازی و ترکهبافی مهریز به ثبت آثار ملی رسید و علمبرداری و جوش دوره امسال در فهرست آثار معنوی ناملموس ثبت میشود.
مهریز که بنای اولیه آن را به مهرنگار دختر انوشیروان ساسانی( قبل از اسلام) نسبت میدهند ۵۵ هزار نفر جمعیت دارد و روستای طزنج با ۱۵۰ نفر جمعیت در ۱۷ کیلومتری جنوب این شهر قرار دارد.
مرکز این شهرستان در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
هم اکنون حدود ۲۵۰ اقامتگاه بومگردی در استان یزد فعال است که نقش موثری در رونق صنعت گردشگری منطقه دارد.
نظر شما