امکان فعالیت صنوف تهیه و توزیع غذا در ماه رمضان از مغرب تا اذان صبح

تهران- ایرنا- رئیس اتاق اصناف تهران ضمن تشریح جزئیات فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان گفت: صنوف تهیه، طبخ و توزیع غذا از اذان مغرب تا اذان صبح می توانند فعالیت کنند.

به گزارش ایرنا، قاسم نوده فراهانی روز پنجشنبه با اعلام این خبر درباره فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان اظهارداشت: با هماهنگی ستاد مقابله با کرونا، اتحادیه های صنفی، معاونت نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ و دستگاه های ذیربط در مورد فعالیت صنوف در ماه مبارک رمضان همچون سال های گذشته تصمیماتی اتخاذ شده است که این موارد برای تمامی واحدهای صنفی از روز یک شنبه همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان ضروری است.

وی افزود: بر این اساس امسال نیز همچون دیگر سال های گذشته، با هر گونه حرمت شکنی از طریق تظاهر به روزه خواری در واحدهای صنفی برخورد خواهد شد.  

نوده فراهانی اعلام کرد: اجرای پروتکل های بهداشتی ستادملی مقابله با کرونا نیز همچنان مورد تاکید است و بر تمامی واحدهای صنفی به شکل مستمر توسط واحدهای بازرسی و نظارت اتاق اصناف تهران و اتحادیه های صنفی تهران نظارت به عمل خواهد آمد.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: امسال برابر مصوبات ابلاغی فعالیت واحدهای صنفی تهیه، طبخ و توزیع غذا از جمله اغذیه فروشی، رستوران های داخل شهری، چلوکبابی ها، کبابی ها، فست فودی ها، جگرکی ها، آبمیوه و بستنی، قهوه سراها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و سفره خانه ها اعم از سنتی و عادی از اذان مغرب تا اذان صبح مجاز است و اجازه فعالیت و یا عرضه مواد غذایی در واحد صنفی خود را ندارند و فقط یک ساعت قبل از اذان مغرب می توانند به صورت بیرون بر فعالیت کنند.

وی در خصوص فعالیت واحدهای صنفی اغذیه فروش و عرضه کننده غذای سرد گفت: صنوف اغذیه فروشان مجاز هستند در طول روز فقط غذای سرد به صورت بیرون بر با رعایت کامل شئونات عرضه کنند.

نوده فراهانی از واحدهای صنفی شهر تهران درخواست کرد تا در ایام ماه مبارک رمضان همانند سالیان گذشته همکاری لازم در اجرای محدودیت های اعلامی را داشته و ضمن رعایت حرمت و احترام این ماه عزیز همچنان پروتکل های بهداشتی را مد نظر داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha